promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Porig alázták az Alkonyat sztárját, ebből nehéz lesz felépülni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szegény Taylor Lautnert a saját menyasszonya oltotta le, ráadásul nem is kicsit.

A Stephenie Meyer könyvén alapuló 2008-as Alkonyat című romantikus fantasy film igazi popkulturális mérföldkő, hiszen a tinik annak idején szinte vérre menő csatát vívtak azért, hogy Bella (Kristen Stewart) kit válasszon magának: a szexi vámpírsrácot, Edwardot (Robert Pattinson), vagy a folyton félmeztelen, kockahasú „farkasembert”, Jacobot (Taylor Lautner). Nos, Bella végül Edward mellett kötött ki, de van, akinek „Jacob” jutott.

Taylor Lautner 2018-ban ismerkedett meg az ápolónőként dolgozó szerelmével, Taylor Dome-mal, akivel tavaly jegyezték el egymást. Úgy tűnik, hogy nagyon boldogok együtt, bár a lány nemrég kirakott TikTokra egy videót, amivel viccesen ugyan, de csúnyán megalázta a színészt, hiszen azon a ponton „támadta meg” őt, ahol minden bizonnyal a legjobban fáj neki: hogy ő csak Jacob, és nem Edward.

Taylor Dome is csatlakozott ahhoz a TikTok trendhez, amiben először megmutatják az emberek, hogy kiért voltak oda fiatalabb korukban, majd felfedik, hogy a valóságban végül kivel jöttek össze. Az ápolónőnek már a videó elején furcsa volt az arca, aztán pillanatokon belül kiderült, hogy miért: az ő álompasija nem más volt, mint Edward, azaz Robert Pattinson – de ugye a Jacobot alakító Taylor Lautner mellett kötött ki.

Az internet népe imádja Taylor Dome poénos videóját, hiszen ezt a viccet csak ő lőhette el ilyen ütősen, a vőlegénye, Taylor Lautner pedig valószínűleg nem orrolt meg rá, hanem jót nevetett a dolgon, mivel az Alkonyat-széria már rég a múlté – ettől függetlenül biztos, hogy ezt a „pofont” megérezte az önbecsülése, hiszen ő is tudja, hogy sokak szemében ő marad az örök másodhegedűs.

Itt lehet megnézni Taylor Lautner menyasszonyának videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás