promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Playboy nyuszi lett A Konyhafőnök kebelcsodájából, akinek mellei hisztirohamot váltottak ki
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök konyhatündére Playboy nyuszi lett.

Wendy Perez A Konyhafőnök 8. évadának versenyzője volt, aki az elődöntőjéig jutott Rácz Jenő piros csapatában. A kubai származású szépség az előválogatón készített kubai töltött paprikájával és közvetlen stílusával belopta magát a séfek és a nézők szívébe, és mindenki sajnálta, amikor kiesett a versenyből.

Ő volt az RTL Klub gasztroműsorának kebelcsodája, aki miatt Ivett hisztirohamot kapott, és még egy szexista beszólás is kicsúszott a száján. A páros versenynapon ugyanis a két nő nem találta meg a közös hangot, és ez meg is látszott a tányérukon. Ivett emiatt elsírta magát, hiszen megijedt, hogy a félresikerült étel miatt kiesik a versenyből, míg Wendy-t - ahogy ő fogalmazott - „bent fogja tartani a melle".

A műsornak ezt az emlékezetes jelenetét az alábbi videóban nézhetitek vissza:

Kétségtelen, hogy Wendy Perez egy rendkívül dekoratív nő, akinek a közösségi oldala telis-tele van villantós képekkel. Rögzített Instagram-bejegyzése is erre épül, amin Wendy egy valóságos Playboy nyusziként pózol.

Igaz, ez nem éppen a legfrissebb kép a fiatal nőről, 2021. október 31-én készült, de Wendy a legutolsó posztjához mellékelt fotón is főszerepet adott dús kebleinek. Alább láthattok egy kis összeállítást a Konyhafőnök egykori konyhatündérének villantós fotóiból, amit abból a szempontból nehéz volt összeválogatni, mert Wendy Pereznek közösségi oldalán gyakorlatilag majdhogynem lehetetlen olyan képet találni, amin ne lenne villantás.

[[k5]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás