promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szexuálpszichológusnak vallott a magyar Kentaur: nem véletlen a becenév, felül ugyanis ember, de „alul” ló
Borítókép:  Hevesi Kriszta / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hevesi Kriszta elmagyarázta, hogyan viselkedjenek az ágyban az XXL méretű férfiak.

Pajzán Péntek néven futtat „felvilágosító” sorozatot a YouTube-on Hevesi Kriszta szexuálpszichológus. A csíkos napernyős daláról híressé vált Hevesi Tamás énekes elbűvölő felesége egy szakembertől elvárt nyíltsággal beszél a legkínosabb témákról is.

Például arról, hogy mi a teendő, ha a férfi XXL méretű. Bár a legtöbb hímnemű erre vágyik, valójában ez az adottság inkább átok, mint áldás, hiszen zavarja mindkét felet az önfeledt szeretkezésben. Nem is a vastagság (mert ahol egy baba feje átfér, az túl szűk nem lehet), sokkal inkább a rendkívüli hossz okozhat problémát.

Krisztát ezzel kapcsolatban egy személyes ismerőse, a díszlet- és jelmeztervező Erkel László is megkérdezte, aki – önbevallása szerint – azért kapta a Kentaur becenevet, mert „felül ember, alul ló”, és ugye ezt senkinek sem kell elmagyarázni…

Kentaur pedig végtelenül irigyli normál méretű férfitársait, mert azok bármilyen pózba belemehetnek, viszonylag rövid előjáték után. Ezzel szemben az XXL-es pénisz nagy fájdalmat tud okozni a méhnyak környékén, különösen a „láb a nyakban”, vagy kutyapóz esetén, amikor a nő nagyon nyitott.

Ilyen esetekben a zárt lábas pozíciók jobbak, a „kis kifli-nagy kifli” például ideálisabb, mert irányítható a bevezetés mélysége. Az előjátékot is hosszabbra kell nyújtani, mert az izgalom nemcsak a nedvesedésből áll, hanem olyankor megemelkedik a méh is, vagyis helyet csinál a pénisz befogadásának.

Nem mindegy a bevezetés szöge sem, a nőnél ugyanis a hüvely has felőli oldala a legérzékenyebb, ott kell igazán vigyázni, természetesen nem egy ütvefúró erejével végezve az aktust. Kriszta szerint ha a nő már befeszült a nagy mérettől, akkor egy hónapig csak pettingeljenek, hogy az öröm újra fájdalom nélkül jelentkezzen, majd ezután jöhet az ujjal való behatolás, végül pedig a gyengéd közösülés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás