promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a döbbenetesen kinéző Patkányember, aki azonnal világszenzáció lett, amikor megjelent az utcákon New Yorkban
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

2020-ban jött először a "felszínre".

Szinte azonnal felrobbantotta az internetet,és világszenzáció lett a Patkányember, aki már 5 éve rója New York utcáit. Talán először mindenki meghökkent, azóta azonban már ikonikus része az amerikai nagyvárosnak. A sztorija pedig nagyrészt  TikTok térhódításához kötődik, hiszen először ide töltöttek fel róla videókat. Később pedig az Instagram-on is megjelentek a felvételek, a patkánymaskarába öltözött színész pedig azt mondta, hogy jól van ez így, és folytatta is a szereplését az utcákon.

A jelmezben amúgy Jonothon Lyons színész bújik meg, művésznevén pedig ő Buddy, a patkány.

Lyons-nak a patkányos szerepléshez a koronavírus-járvány is nagy lökést adott, hiszen szerette volna szórakoztatni az utcán sétáló embereket, másrészt pedig a színházak sem voltak nyitva, így pedig azt gondolta, hogy az egész világ lesz most az ő színpadja.

A színésznek olyan hetei is vannak, hogy többször is kimegy a városban a maszkban, amely papírmaséból készült. És korábban egy színházi előadásban használták többször is, amikor minden színész óriási állatnak öltözött be.

A Vice-nak korában adott egy gigantikus hosszúságú interjút is Lyons, amelyben bőveb neszél az emberek re akcióiról is. Mint elmondta, csak nagyon kevésszer esik meg vele, hogy megijednek tőle, elugranak az útjából. Az emberek általában benne vannak a játékban, örömmel fogadják őt.

(Index/NewYork1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás