promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közel 38 millió forintot nyert a lottón, egy tévéműsorban látta a nyerő stratégiát
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szerencsejátékban elvileg nem létezik tuti taktika – vagy mégis?

Mindenki arról álmodik, hogy megnyeri a főnyereményt a lottón, és utána áloméletet élhet. Egy férfinak ez sikerült is, a tévében látott stratégiát követve hullott az ölébe közel 38 millió forintnak megfelelő összeg.

A Dél-Karolinában élő, névtelenségbe burkolózó illető a TLC csatornán nézett egy olyan műsort (Lottery Changed My Life), amelyben lottónyertesek mesélnek arról, hogyan változtatta meg a sorsukat a hirtelen birtokukba került pénz.

Szerencsés emberünk korábban még sohasem fogadott a Powerball nevű játékon, amelyben 69-ből 5 számot, illetve 26-ból 1-et kell eltalálni a főnyereményhez. A játék Amerikában 2-3 dollárba kerül, a tévécsatornán látott taktika pedig meglehetősen egyszerűnek tűnik.

Hetente 25 dollárt kellett feltenni a lottóhoz hasonló játékra, ami nagyjából 10–12 szelvényt jelent. Mindezt három hónapon keresztül kell folytatni ugyanazokkal a számokkal, és már csak várni kell, hogy a szerencse ránk mosolyogjon.

Ez persze nem ilyen egyszerű, de a dél-karolinai fickónak óriási mázlija volt, hiszen már az első héten 500 dollárt nyert, vagyis lényegében ingyen tudta kipróbálni a nyerőnek nevezett stratégiát. Fogalmunk sincs, hogy az mi alapján működik, de ebben az esetben bejött.

A férfi a hetedik héten beletalált a közepébe, és a 2, 39, 50, 61, 66, illetve 15-ös számokkal kereken 100 ezer dollárt, azaz közel 38 millió forintot nyert. Lényegében mindezt a felesége vette észre, mert hősünk még azt sem tudta pontosan értelmezni, milyen esetekben számít nyertesnek a szelvénye.

Mindenesetre azóta már vett egy új autót magának, és feltett szándéka, hogy a játékot egészen a harmadik hónapig folytatja, ahogy azt a nyerő taktika is javasolta. Ilyen taktika persze elvileg nincs, de a férfinak most bejött, hogy merészen belevágott, és nem sajnálta a pénzt a szerencséje próbára tételére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás