promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic ruhája nagyon intim helyeken maradt nyitva, és erről videó is készült
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gabriela Spanic elbűvölő ruhát öltött magára.

A szédületes szépségű szppanopera-sztár, Gabriela Spanic elképesztő ruhakölteményben állt a rajongók és a nagyközönség elé. A Paula és a Paulina sztárja, aki Magyarországon az elmúlt években részt vett a Dancing wit The Stars című táncos vetélkedőkön is, egyenesen Jennifer Lopez egyik ruhájára hajazó fekete estélyit viselt. JLo ruhájáról már mi is írtunk korábban, az énekes színésznő az elképesztő, kissé intim helyeken is nyitott ruhadarabot még a Tribeca Filmfesztiválon viselte a vörös szőnyegen.

Ezen a fesztiválon mutatták be ugyanis a Netflix egyik idei nagy dobását, a Halftime című dokumentumfilmet, amely Jennifer Lopezről szól, a karrierjéről, lemondásokról és minden fényről, amit az évtizedek során megkapott. A dokumentumfilmben Jennifer Lopez reflektál is a történésekre, és a sztorikra is. A filmben nagyon sok oylan rész van, ahol kendőzetlen őszinteséggel mesél a nehézségeiről, karrierje rázós fordulatairól.

A film amúgy az elmúlt időszakban nagyon jó kritikákat szebelt be, most is megtekinthető a Netflix repertoárján.

Gabriela Spanic most egy, szinte ugyanilyen ruhában jelent meg, a ruha nagyon keveset takart, és elképesztően jól állt a díván, aki a megjelenéséről feltöltött egy montázsvideót is, amelyen ő és Jennifer Lopez is szerepel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás