promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Balin gyászolsz, te féreg?!” – Berki Mazsi kihúzta a gyufát az embereknél
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi Balin dolgozza fel férje halálát, emiatt pedig rengeteg támadást kap.

Berki Krisztiánt egy hónappal ezelőtt temették el a Farkasréti temetőben. A 41 éves médiaszemélyiség tragikus halála sokakat megrázta, a családtagok pedig azóta sem tudták feldolgozni ezt a veszteséget. Krisztián édesanyja, Júlia asszony azóta sem tud aludni, és elmondása szerint többször is megjelent már neki fia szelleme.

Krisztián özvegye, Mazsi is képtelen felfogni, hogy férje már nincs többé. A gyászoló édesanya nemrég egy videóban beszélt arról, hogy a kis Emmával egy különleges utazásra indulnak.

„Nagyon nehéz napokat élek meg, és nagyon hullámzom. Sokszor tudok mosolyogni, és a kislányom előtt próbálok nagyon erős lenni, mivel neki egy magabiztos, boldog anyára van szüksége. És ettől az utazástól, ahová most elrepülünk azt várom, hogy egy kicsit erősebb leszek. Megerősödöm lelkileg annyira, hogy nem kell majd minden nap sírnom, és kicsit tudok majd a jövőbe tekinteni, és nem minden nap rágódok valamin, ami a múltban történt”

Mazsi azzal, hogy a saját utazásukról képeket és videókat oszt meg most a közösségi oldalán, erőt akar adni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint ő. Renáta úgy érzi, ez egy jel, hogy neki éppen most kell Balira menni, ugyanis éppen ott tartózkodik az ő bábája is, emellett korábban Krisztián is ide szerette volna elvinni feleségét.

Mazsi a videójában megmutatta, hogy kislányával hogyan utaztak a repülőgépen, majd a szállodai szobájukban is körbevezette a nézőket. A videó végén látható, hogy Emma milyen jól érezte magát a nagy, kétszemélyes ágyon.

Természetesen most is nagyon sokat támadták be Mazsit, valószínűleg ez az oka, hogy a későbbi posztjainál korlátozta a hozzászólásokat.

„Miért????? Miért teszed közzé "mérhetetlen "fájdalmad???? Végy példát Benedek Tibor özvegyetől aki némán, összetört szívvel próbál "túlélni"!!!! Vajna Timike kettő, szép képeken, "kisirt" szemmel tengerparton haldoklunk...”

„Aki gyászol az nem nyaralgat Balin!”

„Én nem akarom bántani, de mennyi idő is telt el! Max 1 hónap? és már nyaralni ment? (Mosolyogva tölti fel a fotókat) Mindenki más….de azért ő egyáltalán nem néz ki úgy, mintha meghalt volna a párja/férje/a másik fele…”

„Balin gyászolsz te féreg?! Nem szégyelled magad?! Egyébként is mi van azzal, hogy a kedves férjed mekkora adósságot hagyott rátok??? Akkor mégis mi a büdös p.csából van neked pénzed utazgatni. Szánalmas vagy...”

Hihetetlen, de a kommentek között még olyat is találni, akik szerint Krisztián nem is halt meg, és Mazsiék még csak most mentek utána, hogy hihető legyen a történet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás