promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi végre megmutatta, rajongói odáig vannak a csodálattól a képek láttán
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi Horvátországban nyaralt, forró képeket posztolt.

Az utóbbi pár napban rengeteg bikinis képet láthattunk Magyarország egyik legkedveltebb előadójának Instagram-oldalán, ugyanis Tóth Andi Horvátországban nyaralt egy ideig. Rengeteg nagyon forró fotó is érkezett így a tengerpartról. Az elmúlt időszak nagyon pögősen telt az énekesnő számára, épp ezért vállalta be a nyaralást, hogy minden gondtól távol legyen egy ideig, és feltöltődjön friss energiákkal.

Ám a rajongók így sem maradtak Tóth Andi nélkül.

Sőt, egy félmeztelen fotója olyannyira népszerű lett, hogy szinte felrobbantotta az internetet, ezt a fotót IDE kattintva nézhetitek meg. Bár az utóbbi időben sok cikk születik az énekesnő szerelemi életéről is, ezek legtöbbször csak gyenge feltételezések, amelyekről előbb vagy utóbb kiderül, hogy bizony szemerkényi igazságtartalmuk sincs.  Korábban sokszor a Dancing wit The Stars című műsor második magyar évadában szereplő partnerével, Andrei Mangrával szerették volna már együttlátni a rajongók, utóbb ott is kiderült, hogy csak nagyon jó barátok.

Tóth Andi most a nyaralás utolsó napján azt is megmutatta, hogy milyen autóval utazott le a közeli Horvátország messzi tengerpartjára, nem akármilyen szuperverdával tette meg a kilométereket, sokan biztos, hogy nagyon irigykednek rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás