Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Horváth Éva, Vajna Tímea és Rubint Réka is a melleivel igyekezett lájkokat gyűjteni – sikerült is nekik

Horváth Éva, Vajna Tímea és Rubint Réka is a melleivel igyekezett lájkokat gyűjteni – sikerült is nekik

Színes

Horváth Éva, Vajna Tímea és Rubint Réka is a melleivel igyekezett lájkokat gyűjteni – sikerült is nekik

Színes

BTP 19:19

A magyar celebek nagyokat villantottak a héten, köztük Lola és Tóth Andi is.

Rubint Réka hamarosan a születésnapját ünnepelheti, mivel kedden lesz 44 éves. A család nem olyan rég összecsomagolt, és úgy döntöttek, hogy Korfun szakadnak ki picit a valóságból. Schobert Norbi felesége a hét elején mutatta meg magát bikiniben.

Rubint Rella sem fogta vissza magát, aki a férjével Zanzibáron nyaralt. Rubint Réka unokahúga nem olyan rég kötötte össze az életét Novothny Soma futballistával. Remélhetőleg a kapcsolatuk tényleg egy életre fog szólni, mert most felhőtlen a boldogság.

Lola is főszereplő volt a rovatunkban, aki egy roppant csinos fürdőruhában villantott a hatalmas hőségben. Az énekesnő- és műsorvezető jelenleg szingli, de azért randizgat. Meglátjuk mikor talál majd rá a boldogság.

Nem csak Lola, hanem a Barátok közt egykori sztárja, Kardos Eszter miatt is érdemes kattintani.

Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea is sokszor igyekszik pikáns fotókkal elkápráztatni a követőket. Ezt most aprócska farmernadrágban és egy falatnyi bikinifelsőben tette meg.

Horváth Éva szintén feltűnik, aki már régóta külföldön él a családjával, és onnan szokott bejelentkezni. Most ismét bikiniben mutatta meg magát a rajongóknak. Teljesen lebarnult, és nagyon bombaformában van.

Tóth Andinál beindult a nyár, és annyi bikinis fotót zúdított rá az internetre, amennyit nem sajnált. Magyarország egyik legmegosztóbb énekesnőjének tele van az Instagram-oldala fürdőruhás képekkel jelenleg. Úgy néz ki, hogy nem igazán akar leállni.

A TV2 műsorvezetője, Kiss Ramóna Spanyolországba menekült el, ahol a kebleit nem, de a csodás fenekét megvillantotta a nagyközönségnek.

Borítókép: Profimedia