promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melltartó nélkül pózolt a Stranger Things fiatal sztárja, aki az egész világ kedvence lett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Maxet alakító Sadie Sinkről bevállalós fotók jelentek meg, le fognak izzadni a Stranger Things rajongók.

Május 27-én elstartolt a Netflixen a Stranger Things 4. évadának első 7 epizódja, amik természetesen elképesztő sikert arattak, hiszen a készítők rendesen telepakolták őket izgalmas, hátborzongató és epikus részekkel, amik úgy kellettek a hűséges, 3 éve várakozó nézőknek, mint egy falat kenyér.

Gondoljunk csak arra a zseniális jelenetre, amikor a Sadie Sink által alakított Max éppen a gonosz Vecna elől menekül, közben pedig Kate Bush klasszikusa, a „Running Up That Hill” szól.

Július 1-én jön a maradék két epizód, amiket már rettegve várnak a rajongók, hiszen kiderült, hogy fájdalmas halálesetekre számíthatunk bennük, és valószínűleg örökre búcsúznunk kell valamelyik kedvencünktől. Sokan úgy gondolják, hogy sajnos pont, hogy Max fog meghalni, hiszen a 4. évadban talán övé volt eddig a legnagyobb szerep, mintha ez lenne a karakter hattyúdala – de persze sokan sajnálnák, ha valóban tényleg ő halna meg.

A jelenleg 20 éves Sadie Sink láthatóan nagyon élvezi, hogy a Stranger Things 4. évadának köszönhetően ennyien megkedvelték őt, pedig már eddig is szerepelt remek alkotásokban, hiszen egyebek között feltűnt az Eli című Netflixes horrorfilmben, illetve A félelem utcája-trilógiában is – hamarosan pedig A Múmiából ismert Brendan Fraserrel fog együtt szerepelni a The Whale című drámában, amit a Rekviem egy álomért és a Fekete hattyú rendezője, Darren Aronofsky fog elkészíteni.

Sadie Sink nemcsak a tehetségével, hanem a szépségével is folyton felhívja magára az emberek figyelmét, nemrég ugyanis olyan képek jelentek meg róla, amik kifejezetten bevállalósak, hiszen van köztük olyan felvétel is, amin melltartó nélkül szerepel.

Akit érdekelnek Sadie Sink szexi fotói, azok a Netflix Magyarország jóvoltából alább megtekinthetik őket, legközelebb pedig július 1-én láthatjuk a színésznőt a Stranger Things 4. évadának maradék két epizódjában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás