Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

ByeAlex a közösségi oldalán búcsúzott: „Egy korszak lezárult”

ByeAlex a közösségi oldalán búcsúzott: „Egy korszak lezárult”

Színes

ByeAlex a közösségi oldalán búcsúzott: „Egy korszak lezárult”

Színes

Baranyecz János 14:54

ByeAlex komoly döntést hozott, nagy változás lesz az életében.

ByeAlex jelenleg az ország egyik legsikeresebb előadója, aki természetesen folyton elfoglalt, hiszen gyártja a slágereket, szinte megállás nélkül fellépni jár a ByeAlex és a Sleppel, az X-Faktor mentorjaként is teljesít, illetve nemrég rátalált a szerelem, így a barátnőjére is kell időt szakítania. Az énekes TikTokon is aktív, ugyanis pár napja készített egy poénvideót, amiben A Konyhafőnök sztárséfjeit parodizálja ki, a felvétellel pedig rengeteg embert megnevettetett:

Aki követi ByeAlexet, az nagyon jól tudja, hogy mennyire szereti a MINI-ket, hiszen ő is azzal jár, ráadásul Apu néven még egy dalt is készített, ami az ikonikus kocsiról kapta a címét – de úgy tűnik, hogy a híresség a minap egy kifejezetten meglepő döntést hozott, ugyanis akármennyire is közel állnak a szívéhez a MINI Cooperek, most mégis búcsúzik a sajátjától, és új autóra vált.

„utolsó képem (volt pár napja) a minimben… egy korszak lezárult. imádtam az autómat, imádtam a minijeimet és hogy megvalósítottam a gyerekkori fogadalmamat, hogy az első autóm mini lesz. az is volt. aztán a következő is. de most továbblépek. köszi mindent. jó barátom voltál. holnap az új verdámmal találkozom…”

– írta ByeAlex a közösségi oldalán.

Az egyelőre még nem derült ki, hogy ByeAlex miért búcsúzott a MINI-jétől, illetve még azt sem lehet tudni, hogy végül milyen új kocsit választott magának, de minden bizonnyal hamarosan kiderül, hogy a következő hónapokban, években milyen verdában láthatjuk az utcán a tehetséges dalszerzőt – addig is itt lehet megnézni ByeAlex fent említett, utolsó képét, ami a szeretett MINI-jében készült:

Aki pedig kíváncsi ByeAlex tavalyi MINI-zenéjére, az itt meghallgathatja:

Borítókép: youtube.com/ZSHOW time (screenshot)