promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi megtörte a csendet: megmagyarázta a történteket
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi nyilvánosan kért bocsánatot mindenkitől.

Lassan egy hónapja már, hogy eltemették a Farkasréti temetőben Berki Krisztiánt, aki 41 éves korában halt meg. Özvegy, Mazsi teljesen összetört férje elvesztése miatt, és gyásza a mai napig sem enyhült. Azonban az életnek akkor is haladnia kell tovább, és az egyedül maradt édesanyának vissza kell térnie a munkához, hogy gondoskodni tudjon kislányáról, a kis Emma Karerináról.

Mazsinak számos élő szerződése volt különböző cégekkel, és bár a partnerei tiszteletben tartották a gyászát, de most már úgy gondolták, hogy ideje lenne eleget tennie a kötelezettségeinek. Ezért Mazsi ismét munkába lendült, és nemrég a közösségi oldalán reklámozott is egy bizonyos terméket, amelyet nyilván nem lehet szomorú arckifejezéssel bemutatni. Boldog, mosolygós arckifejezése miatt azonban nagyon sok rosszindulatú visszajelzést kapott, amik miatt most magyarázkodnia kellett.

Mazsi először is megköszönte azt a sok energiát és szeretetet, amit a követőitől kap, és reméli, hogy egyszer személyesen is háláját fejezheti ki azok felé, akik pozitív energiákat küldtek neki az utóbbi időben. Ezek után tisztázta, hogy mi is most a legfontosabb az életében.

„A következő storykat azon anyukáknak készítettem, akik érdeklődnek 1-2 termék iránt, amiket a storyban láthattak nálam. Jelenleg az életemben az első a lányom, Emma… és minden más ezután jön csak. Így ne haragudjatok, ha valakinek nem írtam vissza privátban, sok megválaszolatlan üzenet van még a telefonomban...most egy kicsit önző vagyok és úgy csinálom a dolgaim, ahogy nekem jók...”

Mazsi zárásként még emlékeztette a követőit arra, hogy ne felejtsenek el hálásak lenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás