promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitört a Z világháború Dagesztánban, bombatámadás történt Oroszországban
Borítókép:  Screenshot
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Miközben a bárányok már nem hallgatnak többé Dagesztánban, bombatámadás történt Oroszországban.

Bombatámadás történt Oroszországban

A legfrissebb hírek szerint szerdán a Rosztovi területen található Novosahtyinszkban, egy olajfinomító ellen hajtottak végre támadást. Meg nem erősített információk szerint a megsemmisítő csapást egy drón végezhette el, amiről egy amatőr felvétel is terjed a közösségi médiában.

Sérültekről egyelőre nem érkezett jelentés, a helyszínen több tűzoltó is dolgozik az oltáson. Az ukrán hadsereg még nem erősítette meg, hogy ők állnának-e az akció mögött. A lebombázott olajfinomítóban évente 7,5 millió tonnányi olajat dolgoznak fel. Rosztovot mind ez idáig egyszer sem érte csapás, mióta kitört a háború.

KItört a Z világháború

Egy másik amatőr felvételen harcias bárányokat láthatunk vonulni az Oroszországhoz tartozó Dagesztáni Köztársaságban. A felvételen jól látszik, hogy a bárányok oldalára Z betűket festettek fel, ami az oroszok háborús szimbóluma. A furcsa bárányvonulást a helyi mezőgazdasági minisztérium kezdeményezte.

Ukrajna hamis győzelme

Az ukrán hadsereg friss közlése szerint légicsapásokat mértek a Kígyó-szigetként is ismert Zmiinyi szigetére, amivel "jelentős veszteségeket" okoztak az orosz erőknek. Ezzel szemben Moszkva az állítja, hogy az orosz haderők visszaverték az "őrült" támadást, amelyben Ukrajna masszív légi és tüzérségi tüzet tervezett. Az orosz védelmi minisztérium úgy fogalmazott, hogy a kijevi rezsim újabb őrült kísérletet tett a Kígyó-sziget elfoglalására, és hogy ez az ukrán hadsereg újabb hamis győzelme.

Mindeközben az orosz csapatok bevonultak Toskivka-ba és fokozták a harcokat a Luhanszki régióban - erről a régió katonai vezetője, Szergej Hajdaj számolt be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás