Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Veszélyben van Curtis? Az orvos figyelmeztette

Veszélyben van Curtis? Az orvos figyelmeztette

Színes

Veszélyben van Curtis? Az orvos figyelmeztette

Színes

BTP 16:56

Nagy áldozatot fog hozni Curtis azért, hogy ismét egészséges legyen.

Mondhatni, hogy Curtis élete újra sínen van. Ezt onnan is lehet látni, hogy a rapper szinte minden egyes pillanatot megoszt a közösségi médiában, és tényleg nincsenek titkai a rajongók előtt.

Az alkoholt nem veti meg, de illegális szerekhez nem szokott nyúlni – már régóta kizárta a drogot a mindennapjaiból. A pörgés persze továbbra is nagy körülötte, de az előadó száz százalékosan tudja kezelni a helyzetet.

Curtis egyedül, és Majkával is rengeteget fog koncertezni a nyár folyamán.

Hamarosan érkezik egy klip is tőle, ami elmondásra szerint karrierje legnagyobb költségvetésű és az egyik legösszetettebb videója lesz. Annyit már láthattunk, hogy lesznek benne bikinis csajok, na meg egy elég izmos vadászpuska.

Curtis örülne, hogy ha nem csak a karrierje, hanem az egészsége is teljesen rendben lenne. Nem olyan rég Ligeti doktornál járt, ahol a testösszetétel mérése után kiderült, hogy le kellene adnia néhány kilót.

A rapper ráadásul nagy áldozatot készül hozni, mivel a reggelit és a vacsorát is elhagyná. A fogyókúra alatt egy speciális gyógyászati célra szánt fehérjét fogyasztana, ami helyettesítené ezeket az étkezéseket.

Úgy néz ki Curtis nagyon megijedt, hogy a túlsúly később elég komoly betegségeket okozhat. Persze nem csak nála, hanem mindenkinél, szóval valóban érdemes erre odafigyelni, amíg nem késő.

Curtis azt ígérte, hogy az eredménnyel is jelentkezni fog, csak előbb látszódjon valami a fogyásból.

Borítókép: TV2 Play