promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt úgy jött össze a világ legjobb csajával, hogy abban nagyon kevés a romantika
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy sztori, amiről mindig is tudni szerettél volna.

Az elmúlt időszakban rengeteg cikk született arról, amely azt a nagy kérdést taglalta, hogy vajon újra összejött-e a világ egyik legkedveltebb álompárja, Jennifer Aniston és Brad Pitt vajon újra egy párt alkotnak? A két sztárt nagyon sokszor kapták lencsevégre együtt, és sokan már Magyarországon is reménykedtek, hogy a Jóbarátok és a Harcosok klubja sztárjai újra egymásra találtak.

De végül mindig kiderült, hogy a történetek csupán pletykák, a két sztár pedig részben azért tölt ennyi időt együtt, mivel egy közös cégük van. Sőt, később egy közös barátjuk is megerősítette, hogy nem fognak újra összejönni.

Ám a remény az bizony más dolog.

Az utóbbi időben pedig még több cikk született arról, hogy jött össze még korábban Brad Pitt és Jennifer Aniston. Még anno a két sztár ügynökei határozták el, hogy összehozzák őket, és bizony itt kezdődött minden. És immár 15 éve annak, hogy a páros kapcsolata véget ért.

Kevésbé romantikus a sztori, de ügynökeik, akik nagyon jóban voltak egymással, ők hozták össze az első randijukat. Jennifer és Brad pedig már az első pillanattól vonzódott egymáshoz. Az ügynökök vakrandit szerveztek számukra, és itt kezdődött minden.

Íme a közös jelenetük a Jóbarátokból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás