promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban bukott le Iszak Eszter, kiderült, mi van neki odalent
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fény derült Iszak Eszter titkára.

A TV2 reggeli műsora, a Mokka pénteki adásának véleménykérdése arra vonatkozott, hogy a magyar emberek mennyire szeretnek elegánsan öltözni. Ezzel kapcsolatban osztott meg egy apró titkot magáról Iszak Eszter.

A csinos műsorvezető elmondta, hogy nem szeret a műsor teljes ideje alatt magassarkú cipőt viselni, mert nyomja a lábát. Ezért bekészített magának egy puha, szőrös, rózsaszín papucsot, hogy amikor a kamerák éppen nem olyan szögben veszik őt egy-egy beszélgetés alatt, kényelmesebb viseletben legyen a stúdióban.

Ezt a papucsot persze csak akkor tudja viselni, amikor a konyhában beszélgetnek éppen a vendégeikkel, hiszen akkor a műsorvezetők alsó része nem látszódik. Eszter meg is mutatta a szőrös papucsát, de sajnos a TV2 kivágta ezt a részt az adásból, mikor azt feltöltötték a TV2 Playre.

Eszter és szerelme, Gyurta Dániel nemrég beiktattak egy rövid nyaralást a horvátországi Makarskai riviérán. Ugyan Eszter többször járt már Horvátországban, mégis ez a térség tetszett neki a legjobban. A műsorvezető egy nemrég publikált posztjában idézte fel, hogy néhány évvel ezelőtt evett először seafood-ot, egészen pontosan fokhagymás garnélát, majd kipróbálta a grillezett tintahalat, most pedig már elmondása szerint annyira "bedurvult", hogy egészben sült halat rendelt vacsorára.

„Ha ezt 10 éve mondja valaki, biztos nem hiszem el de hát úgy tűnik tényleg változik az ember ízlése”

- írta a bejegyzésében Eszter.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás