promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Győző 4 hét után tért haza Magyarországra, nem volt felkészülve arra, ami az otthonában fogadta
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Négy hét nagyon sok idő.

Gáspár Győző és Gáspár Bea egy négyhetes forgatásról érkezett haza Magyarországra, az otthonukban pedig olyan váratlan meglepetés fogadta őket, amelyre valószínűleg nem voltak felkészülve. A házaspár Jordániából érkzett haza a családi fészekbe, mivel itt forgatták a TV2 Ázsia Expresszének legújabb etapját, amely immár a harmadik lesz a sorban.

Sokakat meglepett, hogy a sztárpár igent mondott a felkérésre, de úgy tűnik, hogy nagyon keményen állták a strapát. Pedig teljesen ki kellett lépniük a komfortzónájukból, és így helytállni egy idegen környezetben, óriási meglepetésekkel karöltve.

Azt persze majd a képernyőn fogjuk csak látni, hogy milyen kalandok és megpróbáltatások érték őket a műsor során, ám hazatérve óriási megelepetés érte őket, és erről bizony egy videó is készült, amely Gáspár Bea Instagram-oldalára került fel a napokban.

Aranyos házi kedvencük egyszerűen nem ismerte meg őket, amikor először megpillantotta a gazdikat. Úgy tűnik tehát, hogy 4 hét után mindkét fél alaposan meglepődött a nagy találkozás alkalmával. Ki ezen, ki pedig a reakción.

A váratlan reakciókat a videóban is láthatjátok:

(via Borsonline)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás