promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen felvétel került ki Majkáról és Tóth Gabiról, most rajtuk nevet a fél ország
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka és Tóth Gabi nem akartak semmi rosszat, mégis rendesen felhúzták Bud Spencer és Terence Hill rajongóit.

Tavaly a TV2 sikerműsorában, a Sztárban sztár leszek!-ben többször is egymásnak feszült Majka és Tóth Gabi, hiszen mindketten kifejezetten határozott, és bizonyos szempontból erőszakos személyiségek, így amikor nem értettek egyet, akkor elég komoly vitáik voltak – sőt, még az is megesett, hogy az énekesnő annyira kiakadt a rapperre, hogy kiviharzott a stúdióból.

Már elkezdődött a Sztárban sztár leszek! következő évadának forgatása, amiben természetesen visszatér Majka és Tóth Gabi is, ráadásul úgy tűnik, hogy a régi feszültségnek már nyoma sincs közöttük: nemrég készítettek közösen egy mókásnak szánt TikTok videót a műsor forgatásán, amit már több tízezren láttak – bár nem mindenkinek tetszett az egyesek által kellemetlennek vélt kis szösszenetük.

Majka és Tóth Gabi egy, a platformon nagy népszerűségnek örvendő „tátogós” felvételt csináltak, amivel a legendás Bud Spencer és Terence Hill klasszikusát, a Bűnvadászok című filmet idézték meg – és igaz, hogy egyesek jót nevettek a videón, de sokan ki is akadtak rajta.

Volt, aki egyenesen felháborodott azon, hogy Majkának és Tóth Gabinak volt mersze hozzányúlni Bud Spencer és Terence Hill 1977-es alkotásához, hiszen a két világsztár filmje sokak számára túlzottan kedves – de a többség a visszajelzések alapján jót mulatott a felvételen, mivel néha jólesik az embernek ilyen kis „marhaságokon” kuncogni.

Itt lehet megnézni Majka és Tóth Gabi videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás