promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meggyalázták Benedek Tibor újpesti emlékhelyét
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nemiszervvel gyalázták meg Benedek Tibor emlékhelyét.

Ezen a hétvégén, június 18-án lesz két éve annak, hogy elhunyt Benedek Tibor, háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó. A kiváló sportoló és edző 2016 októberétől a Magyar Vízilabda Szövetség elnökségi tagjává választották, de 2017. január 1. és 2020. április 30. között az UVSE Vízilabda Sportegyesület szakmai igazgatója volt.

[[cikk]]

Benedek Tibor hosszan tartó, súlyos betegség után, 2020. június 18-án halt meg, az Újpesti TE legendás vízilabdásának emlékére Budapest IV. kerületében készítettek egy falfestményt, amit az újpesti Szülőotthon, utca felőli kerítésfalán lehet megtalálni. Ezen a falon nemcsak Benedek Tibor, de Szusza Ferenc portréja is látható.

Most ezt az emlékhelyet gyalázta meg valaki. Az illető egy férfi nemiszervet rajzolt az egykori vízilabdás képére. A felháborító garázdálkodásról készült fényképet több Facebook-csoportban is megosztották.

„Belerondítottak a gyönyörű falunkba. Rohadt szemétláda ge.i. Azt kívánom neki, hogy kapja el a majomhimlőt amikor Covidos és akkor lásson kenyeret, amikor a holló a szemével elrepül egy pékség előtt. Újpest mindörökké”

- írta a kép készítője.

A képet IDE kattintva lehet megnézni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás