promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina végre reagált a G.w.M-mel közös tetoválására, amivel a fél országot kiakasztotta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg támadást kapott Kulcsár Edina és G.w.M azért, mert egymás nevét tetováltatták a csuklójukra.

Január végén egy tájfun erejével csapott le a hír, hogy Kulcsár Edina és Csuti elválnak, majd mindössze három nappal később egyenesen sokkolta a sztárpár rajongóit, hogy az egykori szépségkirálynő máris összejött a híres magyar rapperrel, Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel, akivel azóta is boldogok együtt – sőt, nemrég elmentek nyaralni, ahol csináltattak maguknak egy közös tetoválást is.

Nagyon sokan kiakadtak azon, hogy Kulcsár Edina és G.w.M ilyen hamar ekkora lépésre szánták el magukat, hiszen kifejezetten komoly dolog, hogy mostantól egymás nevét viselik a csuklójukon, de úgy tűnik, hogy a közfelháborodás és a szakításukról szóló „jóslatok” ellenére ők egy cseppet sem bánják a döntésüket – az üzletasszony el is árulta, hogy miért.

„Azt gondolom, ha már úgy döntöttünk, hogy a bőrünk alatt viseljük egymás nevét, jól mutatja, hogy örökre tervezünk. Az önkéntes jósokban pedig csak a rosszindulatot tudom sajnos látni, azt pedig igyekszünk elkerülni. Korábban mindig irigykedve néztem azokat a párokat, akiken látszott a teljes harmónia és csodálkozva kérdeztem, hogy ilyen tényleg van? Amikor pedig megismertem Márkot, rájöttem, hogy velem is megtörténhet”

mondta Kulcsár Edina.

Minden jel arra utal, hogy az influenszer és G.w.M valóban megtalálták egymásban az igazit, hiszen a szerelmük erejével sikerült eddig leküzdeniük az összes eléjük tolt akadályt, ráadásul komoly terveik vannak egymással, és ez nem csupán a közös tetoválást jelenti – sőt, Kulcsár Edina már a lánykérést és a házasságot is emlegeti, ami nagyon biztató:

„Eddig csak olyan kapcsolataim voltak, ahol vagy az egyik vagy a másik fél szerette jobban a párját, most pedig végre egy olyan szerelemben élek, ahol egyforma intenzitással égnek az érzelmek. Attól, hogy az első házasságom zátonyra futott, nem csalódtam a házasság intézményében és amikor úgy alakul, boldogan mondok majd igent Márknak!”

Itt lehet megnézni Kulcsár Edina és G.w.M nagy port kavaró közös tetkóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás