promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Rusnya állat” – VV Virág mellbimbós képe sokkolta a legpajzánabb férfiakat is
Borítókép:  ifaktor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

VV Virág pici ciciket és mellbimbókat villantott nyilvános helyen.

Az Éjjel-nappal Budapest hűséges nézői mostanában egyre többször láthatják a sorozatban a Való Világ szexmániás szereplőjét, VV Virágot, aki a történet szerint Lali fejét csavarja el, hogy kicsikarjon tőle némi pénzt. A fiatal nő az elmúlt időszakban jelentős változáson ment keresztül, de ez sokaknak nem nyerte el a tetszését. Nemrég egy medencés képet osztott meg a közösségi oldalán, amin leginkább egy botoxolt szexbabára hasonlít.

Úgy tűnik, Virág teljes mértékben meg van elégedve új külsejével, és egyáltalán nem érdekli, ha mások emiatt kemény beszólásokkal illetik. Az egykori villalakó nemrég egy budapesti bisztró teraszán kortyolgatott egy hűsítő italt, amiről fotó is készült.

Az alábbi képen Virág teljesen kimaxolta a szexifaktort, ugyanis nem vett fel melltartót, ezért a bimbói teljesen átütnek a fehér felsőjén. Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen fotóra csak pozitív kommentek fognak záporozni, de ha végiggörgetünk a hozzászólásokon, azt láthatjuk, hogy Virágot ismét durván betámadták a posztja alatt.

„Még egy ilyen rusnya állat mint te vagy nincsen még egy az tuti”

„Már nem sz*ptat a Dani ??”

„Mondták már mennyire ocsmány vagy smink nélkül?”

Ezekre a kommentekre Virág nem reagált semmit, dehát már a bejegyzésének a szövegében egyértelműen kijelentette, hogy inkább eszik és iszik egyet ahelyett, hogy másokkal foglalkozna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás