promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató: egy pokoli lényt rögzített a kamera éjjeli 2 órakor, most nyilvánosságra hozták a félelmetes felvételt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A YouTube-ra is felkerült a felvétel, tényleg megdöbbentő látványban lehet részed.

Az eset nem Magyarországon történt, hanem Texasban, de már a fél magyar internetet is bejárták azok a felvételek, amelyek a legnagyobb videómegosztó oldalra, a YouTube-ra is felkerültek. Méghozzá okkal, nem csak azért, hogy a rejtélynek nagyobb hájpot adjanak az intézmény marketingesei. A videó azért került fel, hogy az állatkert illetékesei a közönség benyomásait is számba vegyék akkor, amikor megfejtik a rejtélyt. A feltöltés tehát segítségkérés a publikumtól.

Mégis mi lehet a videókon is bemutatott képen, mi az az óriási élőlény, amely elhalad a kerítés mellett az állatkertben?

A fotó rakétagyorsasággal terjed az interneten, már a fél világ erről beszél, hogy mi lehet a titokzatos lény, amely a texasi Amarillo Zoo körül mászkált május 21-én éjjeli 2 órakor. Az "Amarillo-rejtély"-re már farkasmeberként is hivatkoznak a különböző médiumokban.

Sőt, még Amarillo város saját Twitter-oldalára is kikerült a kép a rejtélyes lényről. Sok találgatás érkezett a kép alá a közösségi oldalon is, egyesek például egy hatalmas karimájú kalapot viselő férfit látnak a felvételen, aki valószínűleg eltévedt.

De van olyan is, aki már azonnal a Stranger Things-re gondolt, és Demogrogont vél felfedezni a képen.

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás