promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Virág plasztikai műtétre készül, ezt a két testrészét csináltatja meg
Borítókép:  Origo
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Virág nem egy, hanem rögtön két plasztikai műtéttel akarja szépíteni magát.

Gáspár Győző és kisebbik lánya, Virág nemrég Lakatos Leventével beszélgetett. A fiatal nő többek között elmondta, hogy a mai napig elítélik őt az édesapja miatt, leginkább a roma származásuk miatt.

„Ha eljövök Pestre, itt még okés, de néha azért látom, hogy a cigányokat megszólják, lenézik”

Virág a jövőbeni terveiről is megosztott néhány információt, köztük azt, hogy egyelőre nem szeretne családot alapítani, először ugyanis fel szeretné építeni magát. Virágnak több elképzelése is van, egyelőre nem tudta eldönteni, merrefelé vegye az irányt.

„A-verzió a pszichológia, de beadtam a textiltervezésre is a jelentkezésemet. Gondolkodtam OKJ-n vagy a TV2 Akadémián, vagy valami munka. Esetleg itt hagyni mindent, elmenni Londonba dolgozni”

Virág szeretné, ha a szerelme egy-két éven belül eljegyezné őt, de azt is elmondta, hogy a plasztikáztatáson is erősen gondolkodik. A kisebbik Gáspár-lány ugyanis több testrészével nincs megelégedve.

„Kiskorom óta nagyon szeretném az orromat megműttetni. Igazi tipikus Gáspár-orrt örököltünk. Szeretném még a mellemet is. Okés, fogytam meg minden, de úgy vagyok vele, nő vagyok, ha veszek fel bikinit, legyen már mellméretem. Nem tudok felvenni egy normális topot, meg szeretném csináltatni mindkettőt. Ha bemegyek egy fehérneműboltba, ne csak sportmelltartót tudjak venni. Az orrom formája tetszik, de olyan, mint egy krumpli. Szeretném szűkíttetni, vékonyabbra, Bella Hadid-szerűre”

- fogalmazott Virág.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás