promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elindult az orosz visszaszámlálás: Oroszország Napján fog megtörténni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Június 12-ére, Oroszország Napjára időzítették az oroszok.

Új névvel, logóval és tulajdonossal, de lényegében változatlan étlappal kezdenek majd vasárnaptól kinyitni az egykor a McDonald's-lánchoz tartozó éttermek Oroszországban.

Májusban jelentette be az amerikai McDonald's, hogy eladja oroszországi éttermeit az egyik helyi licenctulajdonosnak, Alekszandr Govornak azt követően, hogy Oroszország háborút indított Ukrajna ellen. Az egykor a McDonald's-lánchoz tartozó éttermek új névvel, új logóval, de majdhogynem ugyanazzal a kínálattal fognak megnyitni.

Az első gyorsétterem nyitását stílusosan június 12-ére, Oroszország Napjára időzítették, ami a moszkvai Puskin téren lesz megtalálható, ugyanott, ahol a McDonald's első üzlete 1990 januárjában megnyitott a Szovjetunióban. Ezt követően rövid időn belül további 14 éttermet fognak megnyitni Moszkvában és környékén.

Az oroszok nemrég nyilvánosságra hozták az új logót, ami zöld alapon két hasábburgonyát és egy apró hamburgerpogácsát ábrázol. Hogy mi lesz az új lánc neve, az csak vasárnap fog kiderülni, de az már biztos, hogy a McDonald's telefonos alkalmazásának új neve Moj Burger lesz (az én burgerem) Oroszországban, a kínálat viszont gyakorlatilag teljesen ugyanaz marad. Egyedül a Big Mac nem került fel az új étlapra, minden más mekis kedvenc továbbra is megtalálható lesz az éttermekben, de más névvel. A Filet-O-Fish például Fish Burger, a Chicken McNuggets pedig egyszerűen Nuggets lesz.

Információk szerint Govor - akinek GiD nevű cége 25 üzletet működtetett Szibériában - azt ígérte, hogy az éttermek számát a jelenlegi csaknem 850-ről ezerre szeretné növelni az országban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás