promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó perverz kommentet kapott ezért a fotójáért
Borítókép:  Life TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó kirakta ezt a képet, és rögtön jött a kéjenc hozzászólást.

Nádai Anikó már a terhessége 33. hetében jár, vagyis már benne van a harmadik trimeszterben. Egy általános összeállítás szerint – amit az ausztrál népesség átlagértékei alapján S. Campbell Westerway állított össze – Anikó és Péter kisbabájának súlya kicsivel több, mint 1900 gramm, és már majdnem 44 centiméter lehet (vagyis nagyjából akkora, mint egy ananász).

Ebben az időszakban a baba csontváza tovább keményedik, és ahogy egyre jobban növekszik, már – ahogy gyakran szokták mondani – nem egy "ráncos kis földönkívülire" hasonlít, hanem egy csecsemőre.

Anikó nemrég jelentette be, hogy most egy időre elbúcsúzik az RTL Klubtól, idejének látta, hogy elmenjen most már szülési szabadságra.

A csinos műsorvezető gyakran oszt meg olyan képet a közösségi oldalán, amelyen büszkén mutatja meg a követőinek, hogy mekkora már a pocakja. Ezek a fotók nagyon népszerűek az Instagram-oldalán, rengeteg hozzászólásban olvashatjuk az emberek egyöntetű véleményét, hogy Anikó egy gyönyörű kismama.

Persze előfordul, hogy olykor-olykor megjelenik néhány kommentelő, akik nem éppen oda illő sorokat írnak a posztokhoz. Most is erre volt példa: Anikó egy olyan képet rakott ki, amivel egy bőrápoló terméket reklámoz. Ezen a fotón a műsorvezetőt csupán egy törülköző takarja. Erre érkezett a perverz komment, ami aztán hamar el lett távolítva:

„Törcsi nélkül még jobb lenne”

Persze volt, aki azonnal reagált a férfi hozzászólására:

„Egy kismamának ilyet írni...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás