promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadt a cukiságmérő, egy kutyus „Susi és Tekergőt” néz, mi pedig elolvadunk
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felrobbant az internet a kutyustól, aki először látta a nagy Disney-klasszikust a Susi és Tekergőt.

Az its.meagan.elizabeth által TikTok-on megosztott videóban egy golden retriever látható, amint az eredeti, 1955-ös animációs filmet nézi.

Nem meglepő a kiskutya reakciója, ugyanis a franciaországi Lyoni Nemzeti Állatorvosi Iskola 2013-as tanulmánya szerint a kutyák képesek érzékelni a tévében megjelenő képeket, és képesek felismerni a képernyőn megjelenő állatokat és reagálni rájuk, különösen akkor, ha olyan dolgokat csinálnak, mint például az ugatás.

Phoebe a golden retriver nagyon szeret gazdájával tv-t nézni, de, amint a videóban is látszik a szerelmi kutyás történet extra reakciókat vált ki belőle, így feltételezzük, hogy ez a kedvenc műsora.

A mesefilm kezdetekor a kutyus négy lábra áll, és izgatottan nézi a képernyőn a többi kutyát. Ezután elvarázsoltan ül, mint egy kisgyerek, aki először fedezi fel a televízió furcsa varázsát.

A videóból ítélve Phoebe Susit kedveli a legjobban, többször két lábra áll, ha feltűnik a hölgy kutyus a képernyőn.

Azonban nem csak Susinak szól az örömtánc, Tekergő kutyust is boldogsággal üdvözli. Úgy gondoljuk Phoebe a filmre 8/10-es értékelést adott. A kommentek között több filmajánlót is küldtek a rajongók, többek között javasolták a 101 kiskutya történetét és az Olivér kalandjait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás