promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Iszonyat nagy f*szfejség az ilyesmi” - ByeAlexből előbújt az apatigris, nyilvánosan védte meg az X-Faktor felfedezettjét
Borítókép:  youtube.com/InStyle Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

ByeAlex nem bírta tovább nézni, ahogy az emberek a 17 éves Alee-t oltogatják.

Tavaly a szerény körülmények között élő, elképesztően tehetséges fiatal rapper, Alee nyerte meg nagy fölénnyel az X-Faktor jubileumi 10. évadát, és már akkor rengeteg támadást kapott, hiszen egyesek szerint csak a sajnálatnak köszönhette a győzelmét – de ezek a rosszakarók elfelejtik, hogy a srác saját zenékkel és ötletekkel érkezett a műsorba, és sosem sajnáltatta magát a szavazatokért.

A 17 éves Alee azóta is folyamatosan ontja magából a slágereket, bár volt, hogy egy kicsit visszavonult, hiszen a hirtelen jött pénz és a népszerűség megtette a hatását, így egyszerre sok volt neki az a figyelem, ami rá összpontosult – de végül sikerült helyretennie magában a dolgokat, és jelenleg is új zenéken dolgozik, miközben fellépésről fellépésre jár.

Nemrég újabb gusztustalan beszólások érték Alee-t, aki az utóbbi hónapokban felszedett pár kilót, és emiatt rengeteg felháborító megjegyzést kap, vagyis ő is az úgynevezett fatshaming, azaz a kövérgyalázás áldozata lett.

Sőt, vannak olyanok is, akik módszeresen le akarják járatni őt, és direkt olyan felvételeket osztanak meg a koncertjeiről, amiken úgy tűnik, hogy kevesen kíváncsiak rá.

Alee X-Faktoros mentora, ByeAlex is látta ezeket a támadásokat, és úgy döntött, hogy egy TikTok videóban teszi helyre azokat, akik Alee-t bántják.

ByeAlex elmondta, hogy „iszonyat nagy f*szfejség az ilyesmi” (vagyis az, hogy egyesek a testsúlya, illetve egyéb dolgok miatt beszólogatnak Alee-nak), ráadásul mikor ő maga 2013-ban befutott, és mindenki ismerte őt az országban, akkor is csak néhányan jártak a fellépéseire, mivel őt a televízióból ismerték az emberek. Természetes, hogy egy előadó szép lassan építi fel a saját közönségét, így az elején még nincsenek olyan sokan a koncerteken – sőt, ByeAlex szerint még most is előfordulnak „gyengébb események”, szóval bőven van ideje még Alee-nak.

A visszajelzések alapján sokan egyetértettek a már-már apatigrisként megnyilvánuló ByeAlex szavaival, így jó eséllyel a negatív emberek, rosszakarók, „irigy kutyák” végre békén hagyják majd Alee-t, és a továbbiakban a saját dolgaikkal fognak foglalkozni ahelyett, hogy egy 17 éves, tehetséges rappert próbálnak a földbe tiporni.

Itt lehet megnézni ByeAlex videóját:

@itsbyealexbitch vmi ami idegesít. love u @ALEEMUSIC #apu #fyp eredeti hang - APU
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás