promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Erős vagy meg cigány is!” – Tóth Andi borotvával esett neki a menedzserének
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így jó lesz gazdám? - tette fel a kérdést Tóth Andi, majd bevadult a borotvával.

Tóth Andi vadonatúj tetoválást csináltatott magának, ezúttal az egyik kézfejére varratott fel valamit. Andinak már több tetoválása is van, és most a menedzserét is rávette, hogy ő is készíttessen magának egyet. A fiatalember azonban nem a kezére, hanem a lábára varratta.

Valószínűleg azóta már megbánta, hogy ezt a testrészt választotta az első tetkóhoz, bár lehet, szándékosan az egyik legkellemetlenebb területet választotta, hogy legközelebb már tudja, hová nem szabad varratni. Ugyanis azt mondják, hogy általában a csontos részek, illetve a hajlatok, idegvégződések közelében a legfájdalmasabb a tetoválás. Ebbe a kategóriába tartozik bele a koponya, ujjak, tenyér, hónalj környéke, könyök, mellbimbóhoz közeli felületek, szegycsont, borda, gerinc részei, belsőcomb, térdhajlat, bokacsont, lábfej, és a talp.

Andi menedzsere is a bokacsontjához közel varratott, így nem csodálkozunk azon, hogy az önmagát strapabírónak valló, fájdalmat tűrő férfi igen kellemetlen, hosszú perceket élt át. Andi persze ott volt mellette, és támogatta menedzserét:

„Erős vagy meg cigány is! Kibírod”

Az énekesnő vállalta a feladatot, hogy a tetoválás előtt simára borotválja az említett területet, amit a menedzsere meg is köszönt neki.

„Egy ezres”

- vágta rá Andi, mire a férfi frappánsan reagált:

„Olcsó vagy”

Ezek után Andi úgy tett, mintha hozzávágta volna a borotvát Tóth Istihez.

A tetoválószalonban eltöltött időről mind a ketten több videót is feltöltöttek az Insta Story-jukba, és természetesen a végeredményt is megmutatták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás