promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara olyan képet rakott ki magáról, hogy egy divatmodell is véleményezte
Borítókép:  Femcafe
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara új fotója megint lájkcunamit indított.​

Schobert Larának több, mint 300 ezer követője van már az Instagram-oldalán, amit nem csupán azoknak az intim fotóknak köszönhet, amelyeken bugyiban és melltartóban villant. Schobert Norbiék idősebbik gyermeke szépen építgeti influenszer karrierjét, ráadásul nemrég őt választották a Rossmann új hazai nagykövetének.

Lara most ismét bebizonyította, hogy nem csupán a villantós tartalmakkal tud lájkokat szerezni, legújabb posztjához olyan képeket mellékelt, amelyeken teljesen fel van öltözve. Ha jobban megnézzük az alábbi fotókat, feltűnhet, hogy Lara egyre inkább hasonlít az édesanyjára, azt is mondhatnánk, hogy ezeken a képeken nem is őt, hanem Rubint Réka fiatalkori énjét láthatjuk.

Azt nem tudni, hogy Larát hol fotózták, a posztjában nem árulta el, de ez a követőit nem is érdekli. Nekik teljesen mindegy, hogy Lara milyen képet tesz ki magáról, így is-úgy is lájkolják, mert nekik az a lényeg, hogy a fiatal nő minél többször mutassa meg magát a közösségi oldalán.

Lara posztját többek között Letitia Cervetto is kedvelte, aki egy magyar-spanyol származású divatmodell. A fiatal szépség nem kevesebb, mint öt szívecskével kommentelt hozzá a bejegyzéshez, ami azt bizonyítja, hogy neki is rendkívül tetszik Lara fotója, ami akár egy ruhamárka reklámkampányában is megállná a helyét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás