promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp ismét bajba került - Újabb bírósági rémálom vár a világsztárra?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy nem Amber Heard az egyetlen, akivel komoly jogi csatát kell vívnia Johnny Deppnek.

Mindössze pár nap telt el azóta, hogy Johnny Depp megnyerte az Amber Heard ellen indított rágalmazási pert, aminek a végén 15 millió dollárt ítéltek oda a színésznek. A Karib-tenger kalózai-széria sztárja láthatóan fellélegzett a verdikt után, hiszen így saját elmondása szerint végre visszakapta az életét, de úgy tűnik, hogy van még olyan ügye, ami beárnyékolhatja a boldogságát.

A 2018-ban bemutatott Hazugságok városa című film helyszín menedzsere, Greg Brooks azzal vádolja Johnny Deppet, hogy a forgatás alatt többször is megütötte őt.

Brooks szerint abból adódott a probléma, hogy be kellett fejezni aznapra a munkálatokat, és amikor közölte ezt az állítólag alkoholtól bűzlő, részegnek tűnő Johnny Depp-pel, ő ideges lett, és kétszer is keményen megcsapta a bordáit, majd azt üvöltözte neki, hogy:

„Adok 100 ezer dollárt, ha most azonnal pofán vágsz!”

A forgatás következő hetén elvileg megpróbáltak aláíratni a jelenleg 61 éves Brooksszal egy nyilatkozatot, ami szerint nem fogja feljelenteni Johnny Deppet a viselkedése miatt, de a férfi ezt visszautasította, ezért végül kirúgták őt.

Komoly vádak ezek Johnny Depp ellen, de egyesek szerint Greg Brooks csupán egy kis rivaldafényt akar magának, hiszen túlzottan gyanús, hogy pont most akar a bíróságra menni a színésszel, mikor az egész világ rá figyel – arról nem is beszélve, hogy ezeket az ügyeket általában könnyen el tudják simítani az érintettek a hatóságok bevonása nélkül is, leginkább anyagi kompenzáció kíséretében.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy van-e alapja Brooks állításainak, illetve hogy mi lesz ebből, mennyire fog elmérgesedni a dolog, de Johnny Depp rajongói az eddigi visszajelzések alapján örülnének, ha a kedvencük több évnyi szenvedés után végre fellélegezhetne – addig is ajánljuk a Hazugságok városa című filmet, amit jelenleg is bármikor meg lehet tekinteni az HBO Max-on.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás