promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas újdonsággal és botrányokkal jön a Mestercukrász új évada
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Június 20-án Liptai Claudiával tér vissza az édesszájú Konyhafőnök.

2021 nyarán mutatkozott be az RTL Klub új gasztroműsora, a Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök, amit Liptai Claudia vezetett. A műsor ugyan nem tudott olyan nézettséget produkálni, mint A Konyhafőnök, de így sem hozott rossz számokat az RTL Klubnak. Nem csoda tehát, hogy a csatorna berendelte a 2. évadot, ami még több botrányt és fordulatot ígér.

A Mestercukrász új évadában 24 játékos próbálja megolvasztani a szigorú zsűri szívét, de a fináléban ismét csak ketten küzdhetnek meg az ötmillió forintos fődíjért és a Mestercukrász címért.

A versenyzőket ezúttal is minden nap komoly szakmai kihívások várják, legyen szó égetett tésztáról, bonbon- vagy éppen fagyikészítésről, de feladat lesz egy közkedvelt koktél újragondolása is sütemény formájában. Az idő most is a játékosok ellen fog dolgozni: a közös sütések alkalmával a séfek továbbra is veszedelmes tempót diktálnak majd. Újdonságként csapatversenyek is nehezítik a játékot – sosem látott feszültséget teremtve ezzel a konyhában.

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját ezúttal is az előző évadban már megismert, háromtagú zsűri bírálja el. A műsorvezető Liptai Claudia cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Juhos József mestercukrász ezúttal sem fogja cukormázba burkolni a kritikát, és a versenyzőknek Enzsöl Balázs cukrászséfet sem lesz egyszerű tortalapra kenni.

A Mestercukrász június 20-tól, minden hétköznap este lesz látható az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás