Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kisbabával fotózták Harry Stylest - Eljegyzés várható?

Kisbabával fotózták Harry Stylest - Eljegyzés várható?

Színes

Kisbabával fotózták Harry Stylest - Eljegyzés várható?

Színes

Promotions 09:09

Az új klipjének a forgatásáról kerültek ki fotók.

Harry Stylesról nem derült ki hirtelen, hogy titokban apuka lett volna, csupán új klipjének a forgatásán kapták le egy kisbabával a kezében, aki szintén fel fog majd tűnni a kisfilmben.

A 28 éves popsztár az As It Was című dalához készít éppen kisfilmet, amiről kikerültek kulisszák mögötti fotók. Ezeken látható a kisgyerekkel a kezében, valamint tőle most már mondhatjuk, hogy megszokott feltűnő, színes, flitteres, tollas ruhában, amiben ide-oda is repkedett a forgatás közben.

A kisbaba nem viselte túl jól a nehéz munkát, mert sírva fakadt az énekes kezében, de ő a jelenlévők szerint türelmesen kezelte a kicsit.

Harry Styles Olivia Wilde színésznővel alkot egy párt egy éve. Bár ez a mostani gyerek még nem az övék, de az a pletyka kering, hogy az énekes féltérdre készül ereszkedni a szerelme előtt, hogy megkérje a kezét.

„Harry boldogabb, mint bármelyik korábbi kapcsolatában, teljesen el van ragadtatva Oliviától. Életének egy olyan szakasza felé közeledik, amikor készen áll arra, hogy letelepedjen és családot alapítson”

– állította egy bennfentes.

Aki hozzátette, hogy Olivia Wilde gyerekeivel nagyon jól érzi magát, és ez arra készteti, hogy  szintet lépjen a kapcsolatukban.

Borítókép: Profimedia