promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kisbabával fotózták Harry Stylest - Eljegyzés várható?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az új klipjének a forgatásáról kerültek ki fotók.

Harry Stylesról nem derült ki hirtelen, hogy titokban apuka lett volna, csupán új klipjének a forgatásán kapták le egy kisbabával a kezében, aki szintén fel fog majd tűnni a kisfilmben.

A 28 éves popsztár az As It Was című dalához készít éppen kisfilmet, amiről kikerültek kulisszák mögötti fotók. Ezeken látható a kisgyerekkel a kezében, valamint tőle most már mondhatjuk, hogy megszokott feltűnő, színes, flitteres, tollas ruhában, amiben ide-oda is repkedett a forgatás közben.

A kisbaba nem viselte túl jól a nehéz munkát, mert sírva fakadt az énekes kezében, de ő a jelenlévők szerint türelmesen kezelte a kicsit.

Harry Styles Olivia Wilde színésznővel alkot egy párt egy éve. Bár ez a mostani gyerek még nem az övék, de az a pletyka kering, hogy az énekes féltérdre készül ereszkedni a szerelme előtt, hogy megkérje a kezét.

„Harry boldogabb, mint bármelyik korábbi kapcsolatában, teljesen el van ragadtatva Oliviától. Életének egy olyan szakasza felé közeledik, amikor készen áll arra, hogy letelepedjen és családot alapítson”

– állította egy bennfentes.

Aki hozzátette, hogy Olivia Wilde gyerekeivel nagyon jól érzi magát, és ez arra készteti, hogy  szintet lépjen a kapcsolatukban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás