promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Duci kislányként csúfolták az osztálytársai, ma már Magyarország sztárénekesnője
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Radics Gigi valószínűleg sokáig küzdött volna súlyfelesleggel, ha a szülei nem noszogatják.

Anno 2020 október elején született meg Radics Gigi és párja, Mikus Áron első gyermeke. A fiatal énekesnő nagyon szerette volna, hogy természetesen úton szülje meg a kislányát, de az orvosnak végül a császármetszés mellett kellett döntenie.

Radics Giginek nem ment olyan könnyen a fogyás, mint néhány szerencsésebb modellnek, de persze benne volt az is a pakliban, hogy ő hízásra hajlamos.

Giginek rengeteget segített az, hogy változtatott az étrendjén, amiben igyekezett kerülni a szénhidrátokat. Nem trendi diétákat követett, hanem kitapasztalta, hogy mi a jó a testének, így a szülés után meg tudott szabadulni a plusz feleslegtől.

Sokan nem tudják a Megasztár hatodik évadának a győzteséről, hogy anno nagyon kövér kislány volt, és az osztálytársai csúfolták is emiatt. A Femina elő is kerített róla egy régi képet, amin a testvérével szerepel. Ha lapoztok egyet, akkor lehet is látni, miképp néznek ki most.

Radics Gigi nyolc évesen 70 kilogramm volt. A szülei nem akarták, hogy ez így maradjon, már csak az énekesnő egészsége miatt sem, ezért elkezdték noszogatni, hogy adja le a felesleget.

„Tanultam, jártam zenesuliba, és közben azzal foglalkoztam, hogy lefogyjak: a szüleim edzőterembe vittek. Volt egy időszak az életemben, amikor nem értettem, miért kell ez, miért nem vagyok én így jó. De aztán megértettem, hogyha színpadi ember akarok lenni, akkor sajnos az elvárásoknak meg kell felelni”

- idézte a lap a Megasztár győztesét, aki az elszántsággal és a szülei segítségével 20 kg túlsúlytól tudott megszabadulni tinédzserként. Utána 16 évesen ugyebár meg is nyerte a TV2 tehetségkutatóját.

A magyar énekesnő még több érdekességről is beszélt anno a Palikék Világa by Manna című műsorban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás