promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis élő koncert közben hirtelen hagyta el a színpadot, egészen elképesztő, hogy hova ment
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarország egyik legkedveltebb előadójáról nem mindennapi videó került fel az internetre.

Curtis és Majka az elmúlt időszakban egy elképesztő swing koncertsorozaton van túl, újrahangszerelték a saját számaikat, és valami zseniális showműsort adtak elő. A páros koncertsorozata óriáis sikert aratott, a turné kilenc állomásán mindenhol lenyűgözték a közösséget. A páros tehát ismét megújult, így pedig óriási örömet okoztak a rajongótáboruknak is. A swing turné nagyon látványos volt, és biztos, hogy még évek múlva is emlékezni fognak rá a rajongók.

A hangulatról nagyon jó képet fest egy Youtube-ra feltöltött videó is, amely valami elképesztően hangulatos.

Ám nem ez az egyetlen meglepetés, hoszen most Curtis egymaga okozott óriási örömöt egy koncert közepette, amikor hirtelen leleépett a színpadról, nem is akármilyen célból.

A hétvégén egy hatalmas közönség előtt lépett fel a rapper, amikor észrevette a színpadról, hogy az egyik fiatal rajongója hangosan énekli a számait. Curtis pedig nem teketóriázott, hanem azonna lcselekedett, és öröm emléket szerzett kis rajongójának.

A színpadról lelépve egyenesen odasietett a fiúhoz, majd levette az ingét, hogy átadja neki. Az Isntagram-poszt alá rengeteg hozzászólás érkezett, sokan dicsérték a rappert a gesztusért. Zseniális jelenet volt, amely igazán egyedivé tette Curtis koncertjét.

A megható pillanatról pedig videó is készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás