promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majdnem meghalt a Való Világ szereplője – misztikus csoda mentette meg az életét
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Így néz ki most Nagy Zsolt, vagy ahogy egész Magyarország ismeri: VV Leo.

Nagyon messzire kell visszamennünk az időben, amikor az RTL Klubon futott a Való Világ harmadik szezonja. Ez 2003 karácsonya után indult és a következő év júniusában ért véget, szóval tényleg nem ma volt.

A Való Világ rajongók valószínűleg még most is fel tudják idézni, hogy a műsor VV Milo győzelmével ért véget. VV Leo finalista volt, de sokan amiatt emlékeznek rá, hogy reménytelenül szerelmes volt VV Ágicába. Tényleg sokan csak az ő románcuk miatt kapcsoltak az RTL Klubra.

A „Palikék Világa by Manna Hová Tűnt?” egyre népszerűbb lesz az interneten. Nagyon jó a koncepció, mivel régi celebeket vesznek elő, akikről nem sok mindent tudni, mivel a sajtó ritkán foglalkozik velük. Így mesélte el VV Leo is a történetét, aki a szteroidok miatt csaknem meghalt. Nehezen tudott hízni ezért kezdte el szedni, de abszolút nem lett jó vége a dolognak.

„Amikor elkezdtem szedni ezeket a szteroidokat, pont akkor volt Hajdú Péternek egy műsora Ausztriában, és a májam nem bírta ezt a löketet. Jöttem hazafelé, és már viszkettem mindenhol. Elmentem a kórházba, ahol mondták, hogy valami nagy baj van a májjal. Elkezdtem leépülni, 67-68 kilóig, a májam konkrétan leállt. Anyuék kint sírtak, az orvosok azt mondták nekik, hogy nem tudnak mit csinálni, várni kell, vagy meghalok, vagy nem. Azt mondták, hogy azért maradtam életben, mert annyira egészségesen éltem, hogy maradt egy-két egészséges sejt, így vissza tudott épülni”

- mesélte a műsorban a Való Világ egykori szereplője.

VV Leo Gilber-kórban szenved. A webbeteg felidézi, hogy ez nem is annyira betegség, inkább egy állapot. A bilirubin-anyagcsere folyamatainak károsodása a bilirubin szervezetben való felhalmozódását okozza, amely sárgaság formájában válik láthatóvá.

A Való Világ egykori szereplője hozzátette, hogy a mája jóval gyengébben emészt. Gyakorlatilag egy misztikus csodának köszönheti, hogy életben maradt.

VV Leo mostanában a természetben érzi magát a legjobban. Kevesen tudják róla, hogy az ornitológia is nagyon érdekli.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás