promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka elárulta a nagy titkot, nyilvánosan üzent Rubint Rellának
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy nap ez a Rubint család életében, az biztos.

Már több mint 3 év telt el azóta, hogy Novothny Soma megkérte Rubint Rella kezét, de ma végre eljött a nagy nap, és sikerült összeházasodniuk. Az esküvőn természetesen Rubint Réka, Schobert Norbi és a gyerekeik is ott voltak, hiszen ők is közeli családtagok – ki is raktak egy közös képet, amin mindannyian ragyognak, Rubint Réka pedig nem akármilyen üzenetet mellékelt hozzá.

„Drága Rella & Soma! Hosszú-hosszú életen át tartò, VÉGTELEN boldogságot kívànunk Nektek, egészségben, szeretetben! Drága Rella! Vidd tovább a szerelmetekben és a jövőbeni családotokban azokat az értékeket, amit a Rubint család őriz. Minden körülmények közt legyetek egymásnak kitartò SZÖVETSÉGESEI! Mert ez a Titok! Sok BOLDOGSÁGOT!!!”

– írta a közösségi oldalán Rubint Réka.

Úgy tűnik, hogy a Rubint családban az a hosszú, boldog házasság titka, hogy egymás kitartó szövetségeseinek kell lenni, ami nem meglepő, hiszen Rubint Réka még a legnagyobb botrányok közben is ott volt a szeretett férje, Schobert Norbi mellett, és akkor is fogta a kezét, mikor szinte közellenségnek számított Magyarországon a nagy port kavaró mondatai miatt.

Itt lehet megnézni a családi posztot:

Sokan megjegyezték, hogy milyen gyönyörű a fotón Rubint Réka és Schobert Norbi lánya, Schobert Lara – aki szeretne egy kicsit többet látni belőle, az itt meg is teheti:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás