promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup magasról sz*rt Szabó Zsófira – állítja a híres magyar színész
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kembe Sorel-Arthur szerint a szép és naiv nőknek máshol kellene keresgélniük.

A közelmúltig Szabó Zsófi és Shane Tusup volt a magyar celebvilág egyik álompárja. Aztán május közepén hirtelen minden megváltozott, és a már-már házasságkötésen gondolkodó hírességek bejelentették, hogy felbontották a jegyességüket.

Akkor még nem lehetett tudni, hogy mi áll a háttérben, de aztán kiderült, hogy a sztáredzőnek borult el az agya egy veszekedés során, Tusup egyszerűen bezárta Szabó Zsófit egy helyiségbe, aki pánikrohamot kapott ettől. A színésznő állítólag még a rendőröket is ki akarta hívni, annyira megijedt a helyzettől.

Magyarországon nem igazán szokás, hogy a celebvilág többi szereplője véleményt nyilvánítson egy ilyen, magánéletinek tartott ügyben, a legtöbben csak lapítanak, nem ismerve fel azt, hogy lényegében egy családon belüli erőszak kibontakozásának lehetett tanúja a nyilvánosság.

Ezért is tiszteletre méltó, hogy Kembe Sorel-Arthur egy TikTok-videót szentelt annak, hogy elmondja a meglátásait. Részben bennfentesként, hiszen egykori vívóként (2004-ben a nyári olimpián is részt vett) jól ismeri a profi sport világát, másrészt pedig a Jóban Rosszban színészeként a sértett félnek számító szőke színésznővel is közelebbi kapcsolatban állhat.

„Ez a videó nem Szabó Zsófi ellen van, hanem éppen mellette. A nárcisztikus, irányításmániás férfiak szabad prédája a szép, érzelmileg elhanyagolt nő, aki nem baj, ha ráadásul elvált, és kisgyereke is van. Ezáltal érzelmileg teljesen kiszolgáltatott”

– kezdte az alaphelyzet felvázolásával a 47 éves színész. Az általa említett nárcisztikus düh (a Webbeteg ismertetője szerint) akkor tör ki, ha egy illető úgy érzi, hogy nem tisztelik őt eléggé. Bárminemű kritikára, tiszteletlenségre túlérzékenyen reagál, és éppen azok lesznek a kitörések szenvedő alanyai, akik a legközelebb állnak hozzá.

„A nárcisztikus férfiak kapcsolatai tök felszínesek, hiányzik belőlük az empátia, magyarul: magasról sz*rnak a másikra. Azt hiszik, hogy mások véleménye is pozitív róluk, és folyamatosan meg akarják mutatni, mennyire zseniálisak. Ha valamilyen hibájuk, gyengeségük a felszínre kerül, az iszonyatos tragédia, mert ők felsőbbrendűek, nem?”

– folytatta Kembe Sorel-Arthur, zárásként azt javasolva Szabó Zsófinak, és a hozzá hasonló helyzetben lévő, „szép és naiv” nőknek, hogy érdemes körülnézni olyan piacokon is, ahol kevés az ennyire „sikeres” ember.

@iamkembesorel Nem minden pasi arany, aki fénylik. IG: iamkembesorel #kembesorel #fyp #nárcisztikus #apakomplexus #elme ♬ eredeti hang - Kembe Sorel
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás