promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexmunkára kényszerítették a fiatal, magyar énekesnőt egy visegrádi hotelben
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krizsán Lilit arab férfiak zaklatták szexuálisan.

Nehéz időszakon van túl a Sztárban sztár leszek tehetséges felfedezette, Krizsán Lili, akit anorexia miatt hónapokig kezeltek a kórházban, majd a koronavírussal is meg kellett küzdenie. Ezalatt több barátja is elfordult tőle, és elvesztette a munkáját is.

A 22 éves énekesnő most azon dolgozik, hogy beindítsa zenei karrierjét, ennek megfinanszírozása érdekében több hostess munkát is elvállalt a közelmúltban, melyek közül az egyik során szexuálisan zaklatták.

Lili a Mokka pénteki adásában beszélt arról, hogy egy másik lánnyal utaztak le Visegrádra, hogy egy ottani hotelben segédkezzenek néhány külföldi üzletembernek, akik oda szervezték a megbeszélésüket.

„60-70 év körüliek voltak, és nem voltak túl kedvesek velünk. Nagyon sok szexuális töltetű megjegyzést tettek felénk, és lekezelőek is voltak. Először úgy voltam vele, hogy jó, ez a munka része, hát most ilyenek, el kell viselni őket aztán elmegyünk aludni és kész”

- mondta Lili, akit ezután szexmasszázsra is megpróbáltak kényszeríteni.

Egyik nap a négy arab származású férfi arra kérte a lányokat, hogy masszírozzák meg őket. Liliék azt javasolták nekik, hogy vegyék igénybe a szállodai szolgáltatást, de ebbe az üzletemberek nem akartak belemenni, mondván a hotelben csak férfi masszőr van. Ezek után Liliék munkáltatója is arra kötelezte a lányokat, hogy tegyenek eleget az üzletemberek kéréseinek.

„Mondta, hogy ez a feladat és akkor menjünk. Belenyomtak a kezünkbe egy olajat meg egy törölközőt, hogy akkor uccu. Bevittek minket egy szobába, ahol arra lettem figyelmes, hogy az idős férfi pucéran odállt elém és azt mondta, hogy csináld. Nyilvánvalóan mondtam neki, hogy nem. Szerettem volna kimenni, de elkapta a ruhámat és visszarántott”

Lili ezután rácsapott a férfi kezére és felrohant a szobájába, ahol felhívta az édesanyját. Nemsokára el is mentek érte a szállodához, így Lili el tudott menekülni. Elmondása szerint a másik lány ott maradt a hotelben, és meg is haragudott Lilire, amiért nem teljesítette a főnökük kérését.

A Krizsán Lilivel készült teljes beszélgetést az alábbi videóban nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás