promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi tönkre is tehetné Shane Tusupot – durvább balhé is lehetett volna ebből
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi kezében van Shane Tusup sorsa, de valószínűleg már nem akar ezzel foglalkozni a műsorvezető.

Shane Tusupra Hosszú Katinka után rátalált a szerelem. Szabó Zsófival annyira boldogok voltak, hogy az amerikai edző el is jegyezte. A kapcsolatukat titkolták, amíg lehetett, de a bulvársajtó már kezdett szagot fogni, így bejelentették, hogy együtt vannak.

Az emberek igazán izgalmas párnak találták őket az elején. Amikor látták, hogy határtalan a boldogság, azután a nyilvánosság is lenyugodott, de mint kiderült, ez csak a felszín volt.

Fél Magyarország tényleg ledöbbent, amikor Szabó Zsófi valamint Shane Tusup a semmiből bejelentették a közösségi oldalukon, hogy felbontották a jegyességüket. Gyakorlatilag mindenki értetlenül nézett maga elé, hogy mi történhetett. Hozzá is tették, hogy sehol nem akarnak beszélni a történtekről, és mindenkit arra kértek, hogy ezt tartsák tiszteletben.

A Bors úgy tudja, hogy Tusup egy elfajult veszekedés miatt bezárta Szabó Zsófit egy szobába. A műsorvezető az édesanyját hívta kétségbeesetten, hogy segítsen neki. Állítólag amikor az edző meglátta Zsófi édesanyját, még indulatosabb lett. A lapnak nyilatkozó személy szerint kevésen múlt, hogy Tusup nem ment neki az anyának.

Az ATV arról számolt be, hogy Tusup elég olcsón megúszta a kirohanását. Ha az egykori jegyese úgy dönt, hogy feljelenti, akkor börtönbe is kerülhetne személyi szabadság korlátozásáért.

„Aki mást személyi szabadságától megfoszt, 1-től 5 évig évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”

- hivatkozott a naphire.hu a Büntető Törvénykönyv 194. paragrafusának 2. bekezdésére.

Shane Tusup állítólag nem akarja feladni, hogy visszahódítsa Zsófit, de az RTL Klub műsorvezetője nagyon úgy tűnik, hogy végleg elengedte ezt a dolgot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás