promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bikiniben mutatta meg az új melleit Sydney van den Bosch
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney most először mutatta meg magát a mellrekonstrukció után.

Sydney van den Bosch-nak nemrég mind a két mellét eltávolították, miután kiderül, hogy egy kezdetleges rosszindulatú daganat van az egyik emlőjében. A műtétet egy olyan szakember végezte el, aki egyben onkológus és rekonstrukciós plasztikai sebész is, így a kétoldali masztektómia után azonnal elvégezték nála a helyreállító műtétet is.

Sydney azóta sem éri azt, hogy ezzel a műtéttel elvesztette volna a nőiességét, mi több, ma már sokkal magabiztosabban, és boldogabban éli a mindennapjait.

A Szerencsekerék szerencselánya mind ez idáig nem mutatta meg magát a műtét óta, de most, hogy beléptünk a kora nyári időszakba, Sydney is elővette a bikinit, és a medence mellett készített fotót magáról.

Sydney az Instagram-posztjában azt írja, hogy a nőiesség megélése önmagunkban dől el, és ő nagyon boldog a testében. Elmondása szerint tíz perc helyett egy órán át válogatott a fürdőruhák között, hogy megtalálja a neki megfelelő darabot.

Mint az a második képhez tartozó posztból kiderült, Sydney az iroda medencéje mellett napozott, mikor ezek a képek készültek. Valószínűleg most mindenki egy ehhez hasonló irodáról vagy munkahelyről álmodik, ahol bármikor csobbanhatsz egyet a kerti medence hűsítő vizében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás