Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bikiniben mutatta meg az új melleit Sydney van den Bosch

Bikiniben mutatta meg az új melleit Sydney van den Bosch

Színes

Bikiniben mutatta meg az új melleit Sydney van den Bosch

Színes

Promotions 16:56

Sydney most először mutatta meg magát a mellrekonstrukció után.

Sydney van den Bosch-nak nemrég mind a két mellét eltávolították, miután kiderül, hogy egy kezdetleges rosszindulatú daganat van az egyik emlőjében. A műtétet egy olyan szakember végezte el, aki egyben onkológus és rekonstrukciós plasztikai sebész is, így a kétoldali masztektómia után azonnal elvégezték nála a helyreállító műtétet is.

Sydney azóta sem éri azt, hogy ezzel a műtéttel elvesztette volna a nőiességét, mi több, ma már sokkal magabiztosabban, és boldogabban éli a mindennapjait.

A Szerencsekerék szerencselánya mind ez idáig nem mutatta meg magát a műtét óta, de most, hogy beléptünk a kora nyári időszakba, Sydney is elővette a bikinit, és a medence mellett készített fotót magáról.

Sydney az Instagram-posztjában azt írja, hogy a nőiesség megélése önmagunkban dől el, és ő nagyon boldog a testében. Elmondása szerint tíz perc helyett egy órán át válogatott a fürdőruhák között, hogy megtalálja a neki megfelelő darabot.

Mint az a második képhez tartozó posztból kiderült, Sydney az iroda medencéje mellett napozott, mikor ezek a képek készültek. Valószínűleg most mindenki egy ehhez hasonló irodáról vagy munkahelyről álmodik, ahol bármikor csobbanhatsz egyet a kerti medence hűsítő vizében.

Borítókép: TV2 Play