promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döntött a bíróság: megszívta A mi kis falunk gyártóját beperlő férfi
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erre alaposan ráfázott.

Februárban írtuk meg, hogy egy pilisszentléleki lakos, Reményi János beperelte A mi kis falunk című sorozatot gyártó Content Factory Kft-t, mert a beleegyezése nélkül került bele az RTL Klub nagysikerű produkciójának egyik korábbi epizódjába.

Bár a néhány másodperces szereplését kivágták a 4. évad 4. részéből, a férfinek ez nem volt elég, és perre vitte az ügyet. A bíróság akkor elsőfokon arra kötelezte az alperest, hogy 15 napon belül, levélben kérjen bocsánatot Reményi Jánostól, akinek 300 ezer forint sérelemdíjat, valamint az 1 634 800 forintos perköltséget is ki kellett fizetniük.

A Content Factory Kft. az ítélet ellen fellebbezést nyújtott be, így aztán az ügy másodfokon folytatódott, amiről szerdán született jogerős ítélet.

Elsőfokon a bíróság a felperesnek adott igazat, amely ítéletet ma a másodfokú bíróság döntésével megváltoztatta. A másodfokú bíróság, a Győri Ítélőtábla a mai napon felülvizsgálta az elsőfokú bíróság döntését, megváltoztatta az elsőfokú ítélet fellebbezéssel érintett részét, a felperes keresetét teljes egészében elutasította és kötelezte őt a Content Factory Kft. perköltségének teljes megfizetésére azzal, hogy a saját költségeit maga viseli. Az ítélet jogerős.

- olvasható a produkciós cég közleményében.

A mi kis falunk 6. évada jelenleg is fut az RTL Klubon, azonban az e heti epizódot a megszokotthoz képest jóval korábban, már 20 órától, közvetlenül a Fókusz Plusz után láthatjuk.

Az aktuális részben Saci és Laci kapcsolatának újabb kihívással kell megküzdenie, amiben egy harmadik személynek is fontos szerepe van. A Doktor váratlan vendéget fogad ebédre, aminek a fia nem örül maradéktalanul. Évát kérdőre vonja Levente, azonban kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik - legalábbis, aminek Anikó szerint látszik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás