Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Horváth Éva úgy néz ki a legújabb képén, mint egy felfújható szexbaba

Horváth Éva úgy néz ki a legújabb képén, mint egy felfújható szexbaba

Színes

Horváth Éva úgy néz ki a legújabb képén, mint egy felfújható szexbaba

Színes

Promotions 11:34

Horváth Éva annyira túltolta a szépítő filtereket, hogy már nem is hasonlít önmagára.

Az egykori szépségkirálynő, Horváth Éva nagyjából 20 évvel ezelőtt az ország egyik legfelkapottabb modellje volt, de az utóbbi esztendőkben inkább a szeretteivel tölti az idejét, ami érthető, hiszen tavaly született meg második gyermeke. A család jelenleg Balin él, ahol a híresség folyton gyönyörködik a látnivalókban, kóstolgatja a helyi ételeket és megismerkedik az ottani kultúrával – meg persze néha szexi fotókat készít.

Horváth Éva nemrég egy kellemes hangulatú képpel ajándékozta meg a több mint 187 ezres követőtáborát: a felvételen egy citromsárga ruhában láthatjuk őt a parton, miközben elgondolkodva réved a messzeségbe – már ha egyáltalán tényleg ő szerepel a fotón, ugyanis a jelek szerint annyi szépítő filter van az arcán, hogy konkrétan rá se lehet ismerni, és inkább úgy néz ki, mint egy felfújható szexbaba.

A rajongói persze csak dicsérni tudták Horváth Éva csinos kinézetét, hiszen akárhogy is néz ki, imádják és támogatják őt – bár talán most még közöttük is akadnak páran, akik ugyan némán maradtak a béke kedvéért, de szerintük is valóban kicsit túltolhatta az effekteket ennél a posztnál:

Borítókép: youtube.com/LifeTV (screenshot)