promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea nem csak leendő férjének szereti mutogatni formás melleit
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nehéz Vajna Tímea szemébe nézni, ha az ember arcába tolja a melleit.

Vajna Tímea életében újra boldog időszak jött el: megkapt az amerikai állampolgárságot, hozzáférhetett néhai férje, Andy Vajna 155 millió dolláros vagyonához, és újra visszatalált a vőlegényéhez.

Tímea azonban még mindig nem úgy viselkedik, mint egy menyasszony, pláne nem úgy, mint egy leendő feleség; folyamatosan újabb és újabb intim fotókkal pakolja tele a közösségi oldalát, aminek minden bizonnyal minden férfi követője örül, de a vőlegénye talán annál kevésbé.

Vajna Tímea már régóta a magamutogatás "művészetének", az exhibicionizmusnak hódol az Instagram-oldalán, és ezt legutóbbi bejegyzése is bizonyítja.

Tímea ugyanis az Egyesült Államok egyik homokos tengerparton készített magáról egy pikáns, bikinis képet. Kétségtelen, hogy egy ilyen fotónál nehéz az özvegy szemébe nézni, hiszen gyakorlatilag az ember arcába tolja a formás melleit, amelyek szinte kiesnek a bikini felsőből.

Az intim fotó szemmel láthatóan elnyerte a követői tetszését, mert egyre csak záporoznak alatta a lájkok és a hozzászólások; még a 2019-es Miss World Hungary győztese, Nagypál Kriszti is egy tüzes emojival kommentelt a poszthoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás