promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp eltitkolt gyermekével a kezében zavarta meg a tárgyalást egy ismeretlen nő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kisbabával a kezében zavarta meg a tárgyalást, és közölte, hogy Johnny Depp a gyermekének az apja.

Nem várt fordulatot vett Johnny Depp és Amber Heard tárgyalása. A hétfői napon ugyanis egy nő azt állította, hogy Johnny Deppnek van egy eltitkolt gyermeke, akit el is vitt magával a bíróságra.

Az édesanya az egyik padon foglalt helyet kisbabájával a kezében, majd a tárgyalás szünetében egyszer csak felállt, és közölte, hogy a filmsztár a gyermekének az édesapja. A Law & Crime munkatársa szerint a teremben mindenki ledöbbent, azonban senki sem akart hinni az ismeretlen nőnek.

„Hirtelen ott volt ez a nő, felállt a terem hátsó részében kezében a babájával, és elmondja, hogy szereti Johnny Depp-pet, és a lelkük össze van kötve. Johnny Depp megfordult, intett egyet a nőnek, aki erre közölte, hogy ő nem csak egy egyszerű rajongó. Felemelte a babát, és azt mondta Johnny Deppnek, hogy az övé a gyermek”

A nőt aztán kivezették a tárgyalóteremből. Később bevallotta, hogy az egészet csak tréfának szánta, amit a férjével együtt találtak ki. A Law & Crime munkatársa a színész védelmére kelt, és közölte, hogy Johnny Deppnek nincs harmadik gyermeke.

A megdöbbentő közjáték a hétfői tárgyalás délelőtti szünetében történt, így sajnos nem készült felvétel.

[[vid]].

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás