promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi és Horváth Éva is elővette a méretes melleit, a lájkok pedig záporoztak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végig magyar lányok voltak a főszerepben, mivel Vass Zita és Mészáros Mercédesz is visszatért, bár utóbbival kapcsolatban van egy rossz hírünk.

Tökéletes mellek, kerek fenekek, és bevállalós magyar lányok – ez jellemezte a héten a válogatás rovatunkat, ami Opitz Barbival indult. Az énekesnő nem csak a nyári meleget, de a koncertszezont is nagyon várta. Nem olyan régen érkezett meg az új klipje is „Tönkreteszel” címmel.

Végre újra feltűnt Genesis Lopez is, akit már a pornóipar is megkörnyékezett, aki arra nemet mondott, de OnlyFans oldala azért van.

Remélhetőleg nem sértődik meg senki, ha azt mondjuk, hogy Vass Zita az egyik kedvenc magyar modellünk. Megint egy őrjítő fehérneműben mutatta meg magát, de láthatjátok félmeztelenül is, egy igazán művészi fotón.

Megyeri Csilla Ibizán bulizott, és mindenkit igyekezett beengedni a mellei közé. A fürdőruhája egy picivel többet mutat, mint kellene, szóval még forróbb hangulatot varázsol.

Horváth Éva régen volt a csúcson modellként, de azért jelentsük ki, hogy anyukaként semmit nem vesztett a vonzerejéből. Most ismét bikiniben mutatta meg magát a rajongóknak, a képen pedig egy kis furcsaságot is fel fogtok fedezni.

Horváth Cintia közben megtartotta a lánybúcsúját, ahol nem csak ő, hanem a csodaszép barátnői is bikiniben buliztak.

Sajnos van egy rossz hírünk, akik nagyon rajongói Mészáros Mercédesznek. Az Instagramra oldala úgy néz ki törlésre került, vagy csak felfüggesztették egy időre. Előbbi elég szomorú lenne, mivel 522 ezer követője volt már a magyar származású modellnek.

Rubint Relláé és a Playboy modell Danielle Alcarazé azonban megvan, szóval bennük nyugodtan gyönyörködhettek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás