promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fülledt erotikába menekült Kozsó lánya – mindenkiből igyekszik előhozni a szexuális vágyait
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kozsó lánya Amanda Ardens néven alkot, akit már most híres írókhoz hasonlítanak.

Talán nincs ember Magyarországon, aki ne hallotta volna Kozsó nevét, és ne ismerné a dalait. Sokan nem tudják, de a két népszerű előadónak, vagyis Kozsónak és Kádár Mónikának van egy közös lánya, aki felnőtt, és gyönyörű nő vált belőle.

Ide kattintva láthattok is róla egy képet, hogyan változott meg az évek során. A magyar rajongók anno még tiniként, fekete hajjal láthatták.

Amanda sokszor hallgatta, ha a szülei letettek valamit az asztalra, akkor ő mikor fog már villantani valamit. Nem volt törvényszerű, hogy ő is zenéléssel foglalkozzon, és inkább eltűnt egy időre Magyarországról, hogy Amerikában bontsa ki a szárnyait, és mutassa meg a tehetségét.

Ott már Amanda Ardens néven ismerik, és egyszerűen imádják a „Lovertime” című regényét. Kozsó lánya rájött, hogy fülledt erotika kell az embereknek, és igyekszik mindenkiből előhozni a szexuális vágyait.

A hivatalos honlapon utánanéztünk, hogy a történet középpontjában egy Ann nevű 29 éves elvált anya áll, aki túl sokat szenvedett a házassága miatt. Mindent elölről kell kezdenie, ráadásul két férfit akar egyszerre.

„A végtelen szexuális vágyaim elveszik az eszemet, már nincsenek szabályok”

- mondja a könyv főhőse.

Aki körbenéz az oldalon, az fog még találni egy kis pikáns részletet a regényből. Mondanunk sem kell, hogy csak felnőtteknek.

Kozsó és Amanda édesanyja igazán meglepődtek, hogy a lányuk ilyen tehetségesen tud írni. Amanda nagy vágya volt, hogy magától érjen el valamit, és ebben ne a szülei segítsék, ezért is ment el külföldre.

Egy álommal kezdődött, onnantól az elmondása szerint az egész történet írta magát. Kozsó lánya jelenleg a következő regényén dolgozik, a Lovertime című könyve pedig hamarosan Magyarországon is elérhető lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás