Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hoppá: Ördög Nóra az egész ország szeme láttára villantott

Hoppá: Ördög Nóra az egész ország szeme láttára villantott

Színes

Hoppá: Ördög Nóra az egész ország szeme láttára villantott

Színes

Promotions 06:06

Ördög Nóra éppen a hajáról készített videót, mikor elénk tárultak a csipkés melltartóba bújtatott keblei.

Az ország egyik kedvenc műsorvezetője, Ördög Nóra jelenleg az Ázsia Expressz új évadán dolgozik külföldön, és sokak számára érdekes módon saját maga csinálja kint a haját. A híresség az utóbbi időben egész rutinos lett abban, hogy „tévéképes” frizurát tudjon alkotni, nemrég pedig meg is osztott egy stílusos videót, amiben megmutatta, mik is a jól bevált praktikái – de történt egy kis baki.

„Pár napja elárultam, hogy az Ázsia Expressz forgatásán nincs velem fodrász. Az elmúlt szériák alatt bele kellett tanulnom, hogyan tudok magamnak nagyjából tévéképes hajat varázsolni, szerintem egészen jól megy már. Mindig korán kezdődik a forgatás, szóval hajnali 5-fél 6 magasságában kell elkészülnöm úgy, hogy közben lehetőleg ne ébresszem fel a komplett családot a hajszárítóval, ami egy hotelszobában komoly kihívás... Plusz, ne tartson órákig, és legyen változatos is a végeredmény. Nem gondoltam, hogy óriási különbségek lehetnek hajszárító és hajszárító között, de most már tudom, hogy tévedtem”

– írta Ördög Nóra.

A felvételen viszont nemcsak az látható, ahogy a műsorvezető a hajával foglalkozik, hanem a csipkés melltartója is többször kivillan, ez pedig tökéletesen elég volt ahhoz, hogy a hódolóinak szinte azonnal leessen az álluk – nem csoda, hiszen ritkán láthatjuk ilyen intim környezetben Ördög Nórát.

Az Ázsia Expressz 3-ban amúgy Gelencsér Timi, Gáspár Győző és Bea, a ValMar együttes és többek között Király Viktor és Linda és megmérettetik magukat, így érdemes lesz majd nézni a TV2-n az izgalmakkal teli műsort.

Itt lehet megtekinteni Ördög Nóra „villantós” videóját:

Borítókép: youtube.com/Szabó Péter (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria