promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak átverés volt Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása? - Népharag zúdult a két hírességre
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Könnyen lehet, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup csak az orrunknál fogva rángatnak minket.

Tavaly még mindenki azt találgatta, hogy vajon kivel jött össze az RTL Klubos Szabó Zsófi, majd decemberben lehullott a lepel, és kiderült, hogy Hosszú Katinka exférje, Shane Tusup lett a szerencsés. Sokáig úgy tűnt, hogy megtalálták egymásban az igazit, hiszen nagyon hamar, február végén bejelentették az eljegyzésüket, a sztáredző pedig szinte minden alkalmat megragadott, hogy élete szerelmének, illetve jövőbeli feleségének nevezze a műsorvezetőt – éppen ezért volt tegnap mondhatni „sokkoló” a hír, hogy felbontották az eljegyzésüket.

Szabó Zsófi és Shane Tusup szűkszavúan osztották meg a világgal a szakításukat, és elmondták, hogy nem szeretnének erről nyilatkozni – ez pedig természetesen rendesen beindította a követők fantáziáját, és már-már őrültségnek tűnő teóriák kezdtek el terjedni a különválásuk okairól.

Akadt olyan kommentelő, aki szerint Szabó Zsófi és Shane Tusup csúnyán átvertek minket, és valójában nem is mentek szét, mivel az, hogy „felbontották az eljegyzésüket” azt is jelentheti, hogy titokban összeházasodtak, vagy csak elvetették az esküvő ötletét, és anélkül maradnak együtt – sőt volt, aki a műsorvezető egykori szerelmének, Berki Krisztiánnak a nemrég tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halálára fogta a döntést, illetve egyesek harmadik fél jelenlétére tippeltek.

Bármi is legyen az igazság, igazi népharag zúdult Szabó Zsófira és Shane Tusupra, ugyanis amíg a kapcsolatukkal tudtak „parádézni” különböző helyeken, magazinok címlapján, addig a szakításukat privátként kezelik – ez pedig sokak szerint nem igazságos a követőkre nézve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás