Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Ki ez a rondaság?” – Voksán Virág twerkelése magasabb korhatárért kiáltott a TV2-n

„Ki ez a rondaság?” – Voksán Virág twerkelése magasabb korhatárért kiáltott a TV2-n

Színes

„Ki ez a rondaság?” – Voksán Virág twerkelése magasabb korhatárért kiáltott a TV2-n

Színes

Promotions 11:31

Voksán Virág olyat twerkelt a TV2 műsorában, hogy az még egy felnőttfilmben is elfért volna.

Voksán Virág a TV2-n futó Drágám, add az életed! című műsorban mutatta be gyermekei édesapját, Valentényi Lászlót, akiről Till Attila azt mondta, hogy olyan, mint Columbo felesége. A dekoratív lemezlovas elmondása szerint azért is vállalták el a nyilvános szereplést, mert unták már a folyamatos találgatásokat szerelmével kapcsolatban.

„A mítoszokkal ellentétben nem idősebb nálam sokkal és nem is csúnya. Ezért is vállaltuk a műsort, hogy bebizonyítsuk, nem azért van ő rejtegetve, mert valami gáz van vele, láthatóan nincs”

- mondta a műsorban Virág.

A keddi adás egyik feladatában a nőknek twerkelés közben kellett minél több pingpong labdát kiriszálniuk a derekukra erősített dobozból. Valószínűleg senki sem lepődött meg rajta, hogy Voksán Virág könnyedén megnyerte ezt a feladatot. A Dj Flowerként elhíresült lemezlovas mozgása mindenkit lenyűgözött nem csak a stúdióban, de a tv-készülékek előtt is, de azért akadtak olyanok is, akik most is betámadták Virágot.

„Ki ez a rondaság?”

„Hát elég ronda, és mű!”

„Mindene mű ennek a nőnek”

Az alábbi videóban megnézhetitek Virág szexi twerkelését, ami miatt még magasabb korhatárt is kaphatott volna a Drágám, add az életed! keddi adása.

Borítókép: TV2 Play